Miro Kaiserus Miro Dakle vrijeme je za nož? A uf Nece jos Placa na novom poslu dosta manja nego san mislio tako da idu rezovi a neke druge stvari me cekaju na kupnju. Za sad nista od noza
fensisuperstar Brijac originalno sam mu kupio satisfactory pa je rekao da ne igra takve igrice pa sam radio refund i kupio mu nesto sa njegove wishliste 😃
ikral Uza sve gluposti koje konstantno kupujem, ovo je ultra razuman odabir. Ne isplati mi se novi auto, poslužit će koju godinu. Ima i mjesta za alat, da zaradim za novi 😎
Zero prayer Btw. kakav monitor imaš; čini mi se da si spominjao da si prešao na OLED? Sve više me žulja da si uzmem takav, ali oni bolji su oko 1000 eura, što mi je previše za te dijagonale. Radije bih dao onda 1500-2000 za novi OLED TV pa to onda spojio na PC.
prayer Zero Imam ti LG Ultragear 27GS95QE-B 1440p, 240Hz i 0.03ms odaziv. Nađe se po nekih 500 eura sada, tako da hije toliko skup kao što je prije bio ali opet na skuplju stranu isti model od 34" za nekih 750, 800 eura. Ali za PC gaming dobar OLED monitor i slušalice su bogomdane