Taj filter mi je jedina mana, jer ga moram prat nakon skoro svakog usisavanja. Pa dok se posuši, prođu sati.

Dyson V12. Fenomenalan, ali to sa filterom je malo too much.

buz Filter je nakon ovog kratkog usisavanja nije imao ništa na sebi

Niti neće, iz vana ti se ništa ne vidi, filter kupi prašinu s unutarnje strane.

Tuhy ja živim u šumi, trackam iz vrta u kuću, životinje isto, usisavam oba kata svaki dan, sjetim se oprat filter jednom u dva tjedna. Ali s tim da sam odmah kupila tri prednja i tri stražnja filtera za svaki usisavač pa se nemoram mislit za sušenje.

oxi

Meni gad javi da je filter zmazan i neda mi pokrenut dalje.

Tuhy pa što cestu usisavaš? 😆

To se meni jednom dogodilo ali to je zato jer jer filter bio vlažan, pa ti neće usisat da ne povuče vlagu u motor. To se odnosi i na ovaj iza filtar ako je i malo vlažan, neće ti usisat dok nije skroz suhy.

Nastavljamo sa kolekcijom

Crkla sušilica rublja?

Znači buz mi je izbio pare svojim Dysonom 😂

Šala, već dulje vrijeme razmišljam o kvalitetnom usisavaču jer moj Vivax na šnuru i štapni Hoover koji ne može posaugati strugotine od šiljila mi idu na živce. Xiaomi mi se učinio kao dobar izbor za tu cijenu, bumo vidli za par dana.

https://www.ekupi.hr/p/EK000637662

U potrazi za savršenim satom za moje buduće eventualne izlete u prirodu (koga lažem) odlučio sam nabaviti ovo po jako povoljnoj cijeni:

450 eura hervis

Samo sam promjenio pedale jer je došo sa nekim malim koje su me ubijale u pojam. Sa stare bicikle skinuo i stavio. Točnije papučice pedala

Meni super. Imam doma novi prednji shimano altus mjenjač te ću samo zamjenit tourney koji je gore, (iza je isto Altus). Naštelo ručice na volanu jer je to bilo zbrda zdola i to je to.

To je broj 48, ja sam 1.74 i taman mi je veličina.

Htjeo sam crni ali ova mat siva na dnevnom svjetlu izgleda odlično.

montoya Fetty

Direkt sa microsoft.de , stigao kroz 5 dana u RH DPDom. Shipping je free.

Stigel gratis soundbar od telke, moram reći da je jako dobar zvuk.