buz a ne bi se smjelo dogadjati ali ajde ok. Mene vise brine recimo kamera, kretnje i slicno, prije nekoliko godina sam kod frenda probao igrati vice city, moj boze grozno se igralo. Obozavao sam tu igru ali bas je lose ostarila.

Htio bih kupit Commandos 2&3 remaster ali ga nigdje nema u fizičkom obliku.

Ima netko nekakvu ideju?

@fensisuperstar Je, sve za klince.
Moj je uspio dobiti sve petice iako je 3 tjedna škole propustio radi bolesti pa smo ga nagradili za rođendan. Složio sam mu novi kutak u njegovoj sobi da može igrati i svirati. Mislio je da će dobiti samo nove zvučnike, reakcija je bila top kad je vidio😂

Sad može lipo i GT7 na volan u svojoj sobi, a ne da nosi pedale i volan po kući kad hoće igrati

Moji pokloni drugima nisu skupi ali od srca poklonjeni jer to je ono tko što treba i voli. Ima toga još ali ovakvi prehrambeni artikli i sl. ovdje na forumu nas najviše raduju.

fensisuperstar

Ne bih znao reći jel novo ali bio pokraj tog i taj drugi klasični a ova flaša mi je dizajnerski ljepša bila pa sam tog odabrao i za nijansu je skuplji.

fensisuperstar

Buđet pomalo postaje mainstream brend pa je u skladu sa rastućim cijenama 😀

Opet je jeftniji npr. od Badelovog.

Uzeo Nine Sols na PS5 i GP za Indianu, bit ce ovo dobri praznici 😃

Robocop: Rogue City, Outer Wilds, Helldivers 2.

Za VR prvi Red Matter, Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge, Vertigo 2, Alien: Rogue Incursion, Horizon: Call of the Mountain i Metro: Awakening.

fensisuperstar prvi put vidim ovakav spar pelinkovac. To nešto novo? Vividno imam sliku s budget pelinkovca i etiketa skroz drukčija.

Skoro sve te trgovačke pelinkovce puni Badel. Ovaj Sparov Maraska.

Recimo Lidl ima Pelinkovac Vintage koji je s iste proizvodne trake Antiquea, identičan proizvod, a sigurno 30% povoljniji.

Jučer kupil u tehnomagu jer mi počela driftat ljeva gljiva na joypadu. A, pošto nisam kupil kad bili popusti, odmah ovog uzel. Valjda bude ovaj izdržal neko vrijeme bez driftanja.