fox @chono vjerujem da nisi fulao, nedavno sam ja starcima uzimao pa sam se isto odlučio za lg jer sam na nekoliko strana dobio info da su trenutačno među najpouzdanijim fridževima.
chono fox tako sam i ja dobio info u zadnji tren i odlucio ipak dati malo vise za LGa. Ma bit ce top, jedva cekam pripremat tjedne posudice sa hranom 😁
fensisuperstar chono da si uzeo Miele e tad bi bilo "malo više". LG je premium za super novce. Ako uzmeš bolji LG i dalje je jeftiniji od Miele i premium brand kompanjije. LGmasterRace btw ja si mislim kupiti https://www.pevex.hr/samostojeci-hladnjak-koncar-h4845bm ovako nešto. Da imam za sebe a kad krenem raditi u vrsar da ga mogu držati u kućici 😃 hladno pri ruci
Zero Mi u kući imamo dva hladnjaka i jedan veliki frižider (ili bolje rečeno zamrzivač) kištru za mesinu i ostalo. Nekako vrijedi pravilo da je bolje što više zapremnine. Brzo se to popuni.
weky Ja sam uzeo top LG frižider prije 5-6 godina. Vrhunski radi. Odlična no frost tehnologija, ima pretince za voće, povrće i meso koje se različito hlade i vrhunski drže svježinu.
fensisuperstar chono ok, nisam profi kuhinja 😅 Krivo si me shvatio. Miele je super firma ali je realno preskupa. To je kao da kupiš slabiji Ferrari. A LG kojeg si ti kupio je golf 4 sa 600 konja.
moschus fensisuperstar cestitam! Ja ga vec neko vrijeme namjeravam kupiti ali 512gb model. Nadao sam se popustu na Autumn saleu ali nije bilo, sad dolazi Winter sale pa se isto tako nadam iako me jako svrbi jer su bas danas stavili i refurbished Olede i cijene mi se cine dosta dobre (459 za 512gb i 549 za 1tb)
Heat Isusati, fensi priča o frižiderima kao da su matične ploče. Koju kosilicu za travu da kupim, ova mi je na aparatima.
buz Heat Imam samo Husqvarne i prezadovoljan sam. 2 trimera, jednu samohodnu i traktorsku kosilicu, nikakvih problema već godinama ni s jednom.
fensisuperstar Heat nije istina. Matična ploča MSI ofc ostalo ne dolazi u obzir. Samo sam mu rekao da je napravio dobar odabir i da bolje nije mogao uzeti za te pare stavljajući mu brend koji je abnormalno skup. Kaj sad. Also vec kad si pitao…. https://www.makita.hr/product/dlm460z.html
Heat fensisuperstar Samo na dinosaure dolazi u obzir. Vidio sam da Honda pravi kosilice, ta mora biti najbrža. 😃
Torgue buz Ma pretjeruješ. Piše Moskon a on je @moschus . Jasno se vidi da se radi o dvije različite osobe
Tuhy Uletilo i meni ponešto 🙂🤠 Hvala od srca frendu koji je dežural na Amazonu za Warhammer Gold Edition. Jedan od boljih steelbookova u kolekciji.