Flipper doktor1 doktore, vidim da nemaš još djece kad je sve tako čisto i sređeno. Želim ti da ih imaš barem troje. 🙂
chono doktor1 lijepo ste si sredili ❤️ a znam, pare samo lete. Mislim da sam vec utukao gotovo 200 milja eura u sve, ali barem znam da je kraj, nema vise velikih troskova
Dalas doktor1 ako je kvalitetan parket, ja sam uvijek za brušenje i lakiranje. Nakon toga izgleda kao novi…
Sterlok Baš išao probati pa ispalo 40 minuta igre. Sa gamepadom meni neigrivo, baš rađeno za miš, sto puta lakše i zabavnije ciljanje. Jako zabavna igra…vrijedi svakog mikrocenta 😃
prayer Gledao sam između 4070Ti Super i 4080 Super pa sam se na kraju odlučio za 4070Ti Super jer razlika od 15% ne vrijedi 200€ pogotovo na 1440p gdje je framerate uvijek daleko iznad 100 FPS-a. ProArt naravno, za kućište koje je na putu 😎 PS5 library je isto dobio nadogradnju: Lego Horizon Adventures Life is Strange Double Exposure
wooddiebone Dobio sam gramofon kao poklon za 30. rođendan od sestre. Rekla mi je da si izaberem pa sam uzeo ovog full manual da se mogu igrat s njim. Izgledat će top kad ga stavim u novi stan.
Torgue Poslao brat iz Osijeka ljute umake koje mu radi frend. Probao zasad srednji koji se sastoji od Jack Danielsa, grožđica i čokoladne paprike (zaboravio koje) te mislim da neću ić dalje. 😃
fensisuperstar DarkPunisher nes vjerovati jedina piđama xboxa a jedno 15 playstation. Isto tako jedna xl hoodica i 3 playstation ostale i hrpu play majica. @Flipper jesi ponosan na mene?