Icek Od Ankera uzeo wireless punjače (okrugli plus stalak) te od RawPowera power USB punjače. sada mi sva periferija i mob se mogu puniti odjednom <3
Genesis escoban cestitam! takodjer kao i Prayer imam Titan stolicu vec par mjeseci i ne mogu se uopce zalit, vrijedi svakog eura..nazalost cu ovu sad morat prodat i onda kad se preselim kupit novu 😃
Torla Jbm vas i vaše gaming stolice... Otišao maloprije na stranicu secret laba, i sada mi iskače iz paštete... na YouTube, svim mogućim portalima, užas.... Hahahahha BTW, one se naručuju kod naših dućana ili iz vana?
Prika Torla hoces da ti ja napravim stolicu? @Fenix tako ce i tebi bit,sve su u pocetku mirne a kasnije se u Batmana pretvore.. U mom slucaju ja bi odlicno i s ovom malom proso 😃
AbelKOsMos danko-b Oko 60 € ako se dobro secam. Imali su nekih 200 komada limitiranih tamo u Novembru .
AbelKOsMos danko-b Au pa to weky-a uzimas za ozbiljno....velika greska 🙂 Procitaj ponovo sta je napisao... Ja sam se srama odrekao jos od malena....kad sam prvi put najlonke navuko 🙂
danko-b AbelKOsMos Ma nisam, weky je meni zakon, nego vratimo se na najlonke ja sam ih prvi put navukao kad sam krenuo na balet s 13 godina, osjecaj slobode i rastezljivosti u njima.... Ma znas i sam 😁
weky Ja bi si kupio jaknu kakvu nosi ovaj lik u sredini. Jel netko zna koji je to uopće brand, pa ću potražiti sam model. Tu se malo bolje vidi logo, al još ne mogu razaznati.
k weky Ja bi si kupio jaknu kakvu nosi ovaj lik u sredini. Jel netko zna koji je to uopće brand, pa ću potražiti sam model. na forumu stanuje apsolutni i neprikosnoveni lifestyle connoisseur. inzistiram da se ne ustručavaš ni ubuduće. samo pitaj, dragi weky. 🤷♂️ https://www.millet-mountain.com/k-shield-hoodie-men-s-softshell-jacket-mountaineering-black.html (ovo je najbliže modelu kojeg nosi čovjek u sredini, za više bi mu se trebao osobno obratiti. sretno!) wooddiebone Ne znam jel bilo pametno upustit se u serijal od 30 knjiga, al Jim je na coveru pa ajde. . . . a kao još veći book connoisseur . . . jack reacher > jack ryan. (al dobar je "Lov na CO"; pročitaj!)