fensisuperstar klinjo A i ruka se trese... od silnih vibracija kontrolera kroz život i ostalih uređaja za zabavu.
klinjo Kontaktirali me s ebaya. Dobil sam full refund za model. A sve kaj sam htel je da stisnem negativan feedback i da zatražim dio love od ovog kineza koji je ugasil svoj profil.
ikral Nije lepo da se hvalim ali evo, malo sam se nagradio Nije neka klasa, bilo mi je bitno da je stainless steel, da Ima alarm i da nije skup. 82 ojra s popustom.
StarFox_N ikral Drago mi je da još ima ljubitelja klasičnih analognih satova. Popišam se na pametni sat.
TITANXIS Ja olso volim vurice sa mehanizmom i još ak nije kvarcov već na navijanje a takvih je baš rare za pronaći. To su vječne vure.
oxi Kožne stolice su super, dok ne dođe ljeto. Ovu navlaku (i ove malene za armrestove) sam uzela na shienu za 9 eura. Kupit ću još jednu da imam kad je druga u pranju.
yakuza_stinger Fenix sve sam to potrošio, ali se dogodila žena sa 2-3-1215253 sitnica za usput uzeti tako da mogu sam u minusu bit
ikral @densetsu Klinac kupio, igra svaki dan. Neće reći koliko je platio ali znam da se čekalo mjesecima.
doktor1 Tek danas otišao po terarij i ovaj mi se svidio na licu mjesta pa uzeo njega. I LED RGB lampadinu za iza njega…..