imaticx moschus Npr. u Forzi se lagano cuje. Ali sam smanjio Watte sa 15 na 10 jer je bio uzasno vruc. Cijeli Deck i prednji ekran. Sad je ok, cak i po ovom vrucem vremenu. Lagano se cuje, nesto slicno kao i Switch
fensisuperstar Brijac ja bi taj oled piknuo ali 600+ jbt Plus znam da je netko pričao sa da sd oled zna izazivati glavobolje or some shit kod nekih ljudi. Više se ne sjecam točno
TITANXIS Još jedan TR. Za sad mi je to dosta od igara. Riznica se malo popunila. Na jesen ili na zimu nabavljam preostalu škvadru.
Fico doktor1 Ovaj magnetski clip-on je preporod za dioptrijske naocale. Koliko jeftinije, a koliko efikasno naspram foto-senzibilnih leca.
fensisuperstar voltriz koliko para? HideooKoojima Gledaj druže što je klasa sata. To mi sin od 5 i pol godina nosi i sam ga je birao. Nemoj se brukati više. Casio/seiko/omega/fossil/tudor/AP…
Fico O jebemti ukus se bome ne moze kupiti, koliko god para netko imao. Ovaj ce biti hodajuci test za daltonizam za par mjeseci.
fensisuperstar Fico i fotosenzibilne leće požute nakon x vremena. Ja imam https://www.adrialece.hr/crulle-pin-c5-clip-on Jedino što sam ujebo što sam stavio extra premaz pa mi se reflektira oko na leći. Tako da sam ujebo :-D. Jedino što mogu je da mi posalju nove leće obične. Ali imam ove kimikado od titana. Bruka dobre