Što ste zadnje kupili ili dobili?
Flipper trebaš boost u điablu?
A uf trosilo se kupovalo se
Cekao san da i diners poplacan da se oslobodi nesto mista a usput molio da se ovo ne proda pa evo
Prvo jedna Olight lompadina brutalna domet 730 metara
Onda je uletila akcija pa san uzeo Buckov noz to je ipak legenda koja je proslavila đepne nozeve a nisan ga imao u kolekciji
Na istoj akciji sam uzeo jedan karambit za kolekciu i odma Reate koji je top i ima posbeno otvaranje pa sa nozom dolazi i noz za treniranje da se ne ubijes dok ne naucis kako lagano i brzo otvoriti
Onda san uze jedan noz od Jokera, dosta hvaljeni noževi a još je o rucka od kovrcave breze sto vec dugo zelim imati
I za kraj nož kojeg smatram svetim gralom sklopivih noževa, tiha patnja koju dugo želim napokon san ga uzeo napokon je tu u kolekciji cijena je brutalna ali tu je diners pomogao.
Dame i gospodo Chris Reeve Sebenza 31
Zapravo sada i ja vidim po gljivama da je kod obadvojice stariji model
- Uređivano
Da, moj je LCD. Uzeo sam ga za 200 eura, da vidim kako to radi, pa ako mi se svidi kad bude akcija, uzmem OLED.
Inace, prezadovoljan, nabrijana verzija switcha. Trenutno igram Forzu Horizon 4 i odlicno se vrti. Na njega sam dodao jos:
- emulatrore za GB, GBC, NES, SNES, PS1… i ostale stare igre + igre oko 2000 kom
- dodao Epic account i par igara s njega
- Switch emulator i jedno 30 igara sa Swicha
- chiaki4deck - da vidim jel mi moze zamjeniti PS Portal i radi odlicno. Makar je LCD puno bolji na Portalu
Prodao sam Switch prije par mjeseci, ali ovo ga moze kompletno zamjeniti
Vidim da su inace 300tinjak tako da je za 200eura cista kradja
Da, za 200 eura bi ga uzeo odma. Ako netko naleti, javite slobodno
Koliko je glasan ventilator na tom cudu?
Brijac ja bi taj oled piknuo ali 600+ jbt
Plus znam da je netko pričao sa da sd oled zna izazivati glavobolje or some shit kod nekih ljudi. Više se ne sjecam točno