Mi smo prije imali Roombu a zadnjih par godina Mi Mop Pro 2 i super je stvarcica. Namjestis ga da cisti i lijepo odes nekam na kavu, nema veceg gusta 😃

Ne treba ocekivati cuda pogotovo od pranja ali usisa korektno.

King double.

Ja ne znam jesam li ja lud ili je on duplo manji nego proteklih godina. Doslovno je manji od snjeguljice gospemi…ne znam zasto se uopce zove vise King, triba bi se zvat Little Princess

Blitz je, smanjili ga bar 40%.

Slobodno nek ga preimenuju u prince Albert, jer je postao pravi kurac od ovce

Blitz

Nisi lud. Od kad je Nomad Foods kupio Ledo, svake godine je malo manji i malo skuplji. Dva ova današnja su kao originalni king,

Na kraju neće biti razlike između Kinga i Kinder Kinga, he he. Od Leda još kupim oslića i Lino Lada sladoled u posudi tu i tamo, kad je na akciji. Cijene su im inače sumanute.

Nije li nedavno bila i vijest da od Ledo smrznutog povrća zapravo ništa nije iz HR?

Sto se sladoleda tice, odkad sam otkrio Lidlove i Kauflandove (isti proizvod, druga ambalaza), Ledo je odjeban naveliko. Kud su jeftini, jos su veci i ukusniji. Bijeli od jagode, vrh za mene 😀

Zero Nije li nedavno bila i vijest da od Ledo smrznutog povrća zapravo ništa nije iz HR?

I rade zagorske štrukle u Srbiji

Soul Lidl Quattro je super.

Uz cijeli novi dnevni koji će biti spreman za slaganje u petak, (napokon, nakon već 10 dana), danas se malo počastio…

Što se tiče sladoleda, ovaj iz Lidla sam otkrio prošle godine i ne postoji bolji. Samo šteta što ga nema uvijek. Ili nije šteta, jer da ga ima, imao bi i ja 20kg više

Fenix ovo izgleda kao začepljenje žila i šećerna bolest u jednom best-buy paketu.

Fenix Da se nadovožem jel netko probao od ove kompanije sladolede?

Američki proizvod…i od više ljudi sam čuo da je vrh..

I košta 8 evrića

Torgue I rade zagorske štrukle u Srbiji

I najveći zagorac je pokopan u Srbiji.

doctorfreak

Jebeni sladoled ali cekaj konzum ih stavlja cesto na akciju.

doctorfreak jesam, volim ih. Najdraži mi je cookie dough. Inače, do prošle godine Benji je bio oko 40kn, sad je €8. Dok sam radio i živio u engleskoj prvi put sam ga probao i navukao se. Samo je tamo uvijek puno jeftiniji nego kod nas, posebno sad kad je 60kn. Znao je na akciji često biti za 30kn…užas.

Inače, bolji od Benjia su mi ovi.

https://www.torterie-macaron.com/nase-slastice/

Leggiero ima njihove slastice i sladolede. Je da je skup, ali stvarno je dobar.

Ovaj iz Lidla kojeg sam stavio je doslovno kopija Benija, meni čak i bolja, a tri puta jeftinija