Solid_Snake AbelKOsMos Zavidim 😍 Ali, malkice sam razočaran, jer prema promo slikama, očekivao sam dosta veći artbook. Da li je isti broj stranica otprilike kao u Deluxe za Remake?
AbelKOsMos Solid_Snake E sad ja nemam deluxe verziju prvog dela, tako da nemam pojma ali decko jeste fino napunjen. Kad se uhvatim police cu pogledam kolko tacno ima strana.
HideooKoojima Čisto da vidi kada se izvuče i mali dio kolekcije budem slikao kada sve podlozi za par dana ♥️ Ima ispod dosta zanimljivih stvari 😊
weky doctorfreak Eva jedna masna iz Glorije koju neki mrze. Kriste predragi. Medvednica bi trebala biti prirodna granica iznad koje je zakonski ilegalno peći pizze.
sanzo weky Kriste predragi. Medvednica bi trebala biti prirodna granica iznad koje je zakonski ilegalno peći pizze. Učka već postoji kao granica, ne treba širit. Ono na slici je vjerojatno kebab ili burek sa okusom pizze.
Zero A je, pomalo djeluje kao da su je spekli Nepalci koji su jučer upali na mjesto pizza majstora, a još prekjučer su "naštrebali" recept. Mislim ono, pizza je uvijek imala status sirotinjskog jela, ali dajte ljudi….
[deleted] Takve pizze dok su prije bile 25 kn su bile ok, novce koje danas traze za to ne vrijedi. Masne pizze 👎
moschus [deleted] Takve pizze dok su prije bile 25 kn su bile ok, novce koje danas traze za to ne vrijedi. Tocno to! Ovo su ove "kvartovske" pizze koje su prije bile 30tak kn i za te novce je to uredu. Sada kada su svi napumpali cijene na min 8€ za nesto ovakvo ja to vise ne jedem. Radje onda odem u Bastu ili Frankos i pojedem dobru pizzu, je da je skuplje ali su tri koplja iznad ovoga.