Evo i ja se ponovio. Čovjek tu iz Broda prodaje, pa nisam mogao propustiti. Obavezno pročitajte i opis.

Bemti živote sad si mi ogadio kavu sa ovim!

Dobio od frenda njegovu digitalnu plejku pošto je sada pokupio komp koji sam mu sastavio pa sam si kupio ovo čudo da ju mogu skloniti ispod stola da mi ne smeta. Čini se lako za instalirati pošto ima papirnatu šablonu gdje treba zavidati.

prayer Prvo monitor za sastavljanje kompa, sada plejka. Di živi taj frend da mu i ja postanem frend, ma može i kum, nije da biram?

Zero

Ma plejka je na nedefiniranoj vremenskoj posudbi, ali da to su ti bogati Austrijski prijatelji Ha-Ha-Ha. Do prije dvije godine je radio u ZD u onoj Adria tvornici ribe a sada bere pare ovdje.

Nedavno uzeo crne adidaske, ali ove su mi još ranije zapele za oko, pa si rekoh sačekat ću kskvu akciju…i evo za 50% bile na ecipele. Nisam još nosio Tomicu, vidjet ćemo za trajnost, ali mogu reći da su super udobne.

• [deleted]

• Uređivano

Odustao sam od xboxa (za sada) a novce sam negdje morao potrosit.

1 / 4
      Na suncu boje dolaze do izražaja (nije moja fotka, ali sat je isti)

Dobio sam Kristijan Golubović starter set. Ajde, barem je maska ok za trening vani navečer

• [deleted]

fensisuperstar Nisam ni znao ko je taj (sad znam Ha-Ha-Ha) niti pratim tu scenu, ali me se dojmile boje sata koje su inspirirane zalaskom sunca u Tokyu, a i patim na limited edition stvari pa eto 😂.

Sad sto ga vise nosim to mi drazi, i apple watch ultra ide na prodaju, a kupit cu jos nekog jeftinog garmina koji ce mi biti za trcanje.

Ima neka čar u automatskim satovima.

[deleted] znaci čuvaj ga. Za godinu dana bit će soma. Ovo je 2 soma komada. Čudno da je toliko niska cijena sa time da je dosta popularan.

Gundam Limited edition ti je otisao na 5k.6k čim se rasprodao

Ako ikad budes u mogućnosti investiraj u grand seiko