ThaUrban Ja sam obicno stajanje. Cetvorica nas ide, 2 petak, 2 subota Ha-Ha-Ha nisam odma uzeo pa je tak ispalo heh. Mi isto planiramo u petak pa u ned doma 😃

buz
Ja na bajsu dođem brže neg ti sa Peugeotom, a sa Mazdom sam tu negdje.

U Mulleru za 16 eura, (danas i sutra imaju popust 20% na svaku kupnju iznad 15 eura)

Neki dan i policu za legiće…. Mömax, nekih 20 eura

Stigao novi Zenbook UX3405MA-PP016W i PS Portal

1 / 2

Totalni "steal" za 16 eura!
    Inače to je set iz ove godine.

doktor1

Baš gubica.

Pa kak si uspio složit da izgleda ko Zenitov fotić 😆

Jesam kupio onaj koji je svojedobno pola foruma pokupovalo za Black Friday?

• [deleted]

buz mislim da jesi

buz Molim te opširne dojmove jednom kada više toga isprobaš ispeći.

Mislim da je Weky tada preporučio običnu verziju. Ovo je XL. Buz je XL čovjek.

Fakat bih htio ovaj uređaj. I to i zračnu fritezu. Možda jednog dana.

Odrekneš se par odlazaka u skupe restorane i eto ti oba uređaja.🤣 Al stvarno ono, tijekom popusta mislim da bi se oboje moglo uzeti za 200-300 eura. Možda ne XL verzija oba, ali za fritezu je sasvim ok da bude oko 4l.

Svakim danom je backlog što duži, ali nek se nađe.

Tzereen Mislim da je Weky tada preporučio običnu verziju. Ovo je XL. Buz je XL čovjek.

Ja sam preporučio Elite lol

Ovaj je Weky preporučio: https://www.elipso.hr/mali-kucanski/rostilji/TEFAL-GC750D

Tad sam ga uzeo za 130€, a danas nema šanse igdje da bude za toliko. Punac je nedavno uzeo taj XL kao i buz, ali meni se ne sviđa baš taj pokazatelj kad je gotovo jer je kod njega u tim nekakvim bojama, a kod mene je baš tajmer, no veći je pa ajde.

Tzereen Fakat bih htio ovaj uređaj. I to i zračnu fritezu. Možda jednog dana.

Pa dobro nije tim uređajima sad cijena 1000€ da je baš neki žešći luksuz.

A stvarno luksuz u pm. Ovaj tjedan je air fryer u Lidlu za 35 Eura. Super starter kit.