Sterlok Ja imam isti bor oko tridesetak godina, sklopi se ko kišobran, često ostanu i kuglice na njemu. Pet minuta posla za postavit i spremit.
Tzereen Uzeo i jedne odlične tenke za trčanje/hodanje na super duploj akciji. @Picek, ti ćeš ih cijeniti
Kaiserus Iznenadilo me da sam se odvikao toliko od Sonya, čak sam morao pogledati di su mi strelice dok sam NFS probavao
[deleted] https://www.sancta-domenica.hr/laptop-acer-predator-helios-18-nh-qkrex-009-18-i9-32-1tb-rtx4080.html Nisam ja, ali ie frend na ovom popustu ga ispalo 2200€? Jel to dobra cijena za ovaj laptop?
StarFox_N [deleted] Najniža cijena u HR mu je 2777 eura. Ako ga je bio za 2200 eura… Da, dobra cijena za taj model.
prayer [deleted] Odlična! 4080 nemaš nigdje po toj cijeni u toj konfiguraciji. Sjećam se da je Acer davno prije imao problema sa pregrijavanjem no sa Heliosom su ga mislim speglali. Svakako neka pita za produljenu garanciju ako ima.
[deleted] Sterlok ne znam. Vec duze vrijeme ne pratim, zato pitam jel dobro prosao za ovu cijenu i taj laptop
doctorfreak Jel su ti gaming laptopi još uvijek jako bučni i topli? Prije par godina sam imao na par dana jednog predatora…buka ko avion…a o toplini da ne govorim..
fensisuperstar doctorfreak ako imaš jaja od čelika zamjeniš ventilatore staviš tekući metal i neš ga čuti.
doctorfreak fensisuperstar Nije problem otvoriti i nešto promijeniti…ali za 2k eura bi bio jako nezadovoljan ako je bučno…