Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
na Udemyju je rasprodaja tecajeva, koliko vidim sve vise manje po 10 eura te se odlucio okusati u svijetu Digitalnog marketinga
Reci firmi da ti uzme Udemy Business, pa imaš cijeli site flat rate.
- Uređivano
Picek Uzeo kvačicu za nos za plivanje. Za more mi ne treba no nakon plivanja u bazenu šmrcam ostatak dana kao da sam pobrao neku virozu tako da me očito nekaj smeta iz bazena (klor ili nekaj drugo). S ovime ću riješiti problem
Ček, a kako se onda diše?
Ja sam naučio plivati na način da pod vodom ispuštam zrak na nos, a kada okrenem glavu po zrak, pluća su već prazna….
Kako s ovom kvačicom?
Torla dišem na usta dok plivam i ispuštam zrak na nos no sad ću se morati naučiti da ispštam zrak na usta. Koliko ispuštam zrak na nos uvijek nešto vode uđe u nos i napravi mi nered u sinusima. U moru nemam taj problem dok me u bazenu očito nešto smeta tako da moram uzeti kvačicu koliko god mi se to ne sviđalo.
Kupila sam ovo prije nekih dva mjeseca, danas je stiglo i mogu reć da Replica on a date je nešto najodurnije što je itko mogao smućkat u ovu čuturu i nazvat ovo parfemom.
Smrdi na dane kada smo imali 16-17godina, i kupili smo kolu od litre za 7 kuna i najjeftinije crno vino koje nije bilo u istoj državi sa ikakvim grožđem kada se pravilo, i onda smo pili bambus, i povraćali. I ujutro kad bi se digli u 11, skrivali ispovraćane majce u veš mašinu, i napravili pogrešku da pomirišemo tu majcu i povraćali opet.
Ovo smrdi na kombinaciju žuči i jeftinog crnog vina.
Za 120€ možete i VI mirisati kao da ste na dejtu sa alkoholičarom ispred marketa koji je zadnji put bio trijezan '93, koji će skinut gaće u zamjenu za 10 kuna da baci na kladionicu.
120 jebenih eura i još replika. Putine, puštaj te bojne nuklearne glave iz silosa da nas upokoje jednom za svagda.
Karte za Lake Rock Festival bit će Guano Apes i ovi homići iz BFMV, navodno su jako dobri live.