Kaj bum letel z njim. Ekspedicija na Mars u pripremi.

na Udemyju je rasprodaja tecajeva, koliko vidim sve vise manje po 10 eura te se odlucio okusati u svijetu Digitalnog marketinga 🙂

Brijac pa znam, dosta cesto sam vidjao po 12-14 eura, al nikad za 9-10 eura

Reci firmi da ti uzme Udemy Business, pa imaš cijeli site flat rate.

weky ne radim vec dobrih 8 mjeseci 😃 imao sam linkedin learning dok sam radio, al nisam imao vremena

Uzeo kvačicu za nos za plivanje. Za more mi ne treba no nakon plivanja u bazenu šmrcam ostatak dana kao da sam pobrao neku virozu tako da me očito nekaj smeta iz bazena (klor ili nekaj drugo). S ovime ću riješiti problem 🙂

Game Boy pocket i Link's Awakening.

Golden Sun za GBA i jos uvek ne otpakovana kopija Perfect Dark-a za GBC sa ponekim malim ostecenjem.

Picek Uzeo kvačicu za nos za plivanje. Za more mi ne treba no nakon plivanja u bazenu šmrcam ostatak dana kao da sam pobrao neku virozu tako da me očito nekaj smeta iz bazena (klor ili nekaj drugo). S ovime ću riješiti problem 🙂

Ček, a kako se onda diše?

Ja sam naučio plivati na način da pod vodom ispuštam zrak na nos, a kada okrenem glavu po zrak, pluća su već prazna….

Kako s ovom kvačicom?

Torla dišem na usta dok plivam i ispuštam zrak na nos no sad ću se morati naučiti da ispštam zrak na usta. Koliko ispuštam zrak na nos uvijek nešto vode uđe u nos i napravi mi nered u sinusima. U moru nemam taj problem dok me u bazenu očito nešto smeta tako da moram uzeti kvačicu koliko god mi se to ne sviđalo.

Picek dok me u bazenu očito nešto smeta

Nikad ne znaš ko je sve prije tebe bio u tom bazenu. Ja bih nakon bazena uvijek bio nešto umoran a samo bih se brčkao u njemu. More je lijek, kao potion u igrama. Nema pored mora ništa zamjenjivo, rijeke i jezera, isti slučaj.

TITANXIS slažem se, al nekak mi je u Zagrebu nezgodno često ići na more na plivanje tak da nemam baš nekog izbora (osim kad sam na godišnjem).

@Picek po meniti ti je puno bolje i jednostavnije da si izbacija plivanje…

Daj koji ti je kurac ako ne trcis ides plivati.

Život je prekratak da ga trosis na te gluposti.

Žderi izlezavaj se igraj jebi drogiraj se, kojim god redosljedom ovo ponavljaj i to je to

Kupila sam ovo prije nekih dva mjeseca, danas je stiglo i mogu reć da Replica on a date je nešto najodurnije što je itko mogao smućkat u ovu čuturu i nazvat ovo parfemom.

Smrdi na dane kada smo imali 16-17godina, i kupili smo kolu od litre za 7 kuna i najjeftinije crno vino koje nije bilo u istoj državi sa ikakvim grožđem kada se pravilo, i onda smo pili bambus, i povraćali. I ujutro kad bi se digli u 11, skrivali ispovraćane majce u veš mašinu, i napravili pogrešku da pomirišemo tu majcu i povraćali opet.

Ovo smrdi na kombinaciju žuči i jeftinog crnog vina.

Za 120€ možete i VI mirisati kao da ste na dejtu sa alkoholičarom ispred marketa koji je zadnji put bio trijezan '93, koji će skinut gaće u zamjenu za 10 kuna da baci na kladionicu.

oxi Smrdi na dane kada smo imali 16-17godina, i kupili smo kolu od litre za 7 kuna i najjeftinije crno vino koje nije bilo u istoj državi sa ikakvim grožđem kada se pravilo

Ne možeš reć da čista nostalgija u bočici ne vrijedi 120€

120 jebenih eura i još replika. Putine, puštaj te bojne nuklearne glave iz silosa da nas upokoje jednom za svagda.