Torla Znači u ajmo reći slovo U

Giphy - Tell Pulp Fiction GIF

Prvo ću vidjet s drugim TV-om kako će bit, pošto sad znam što mi treba da bi sve stalo. Nisam ništa još planirao uzimati, ali uletio je dobar deal za soundbar pa sam ga uzeo bez da sam uopće provjeravao stane li. Za prvu ruku ću ušerafiti neku daskicu u stolić sa zadnje strane da bude osigurač za trenutni TV, da se stvarno ne prevrne u slučaju nečega.

Dugo san cekao i uletijo u jebacku akciju tako da sad iman i Lionsteelov noz u kolekciji. Ovo je bio noz godine 2017.

Uzeo se Nespresso Citiz s hrpetinom kapsula za eksperimentiranje. Kava mi je postala dnevni ritual, a ne obicaj, tako da vjerujem da ce biti isplativo ulaganje.

Fico Ja sam godinama bio na moki i od nedavno sam se vratio na tursku.

Fico

Ja san nedavno uzeo novi dolce jer je stari riknuo i bome se osjeti nadogradnja jer je kava bolja i ukusnija nespresso san gleda ali kod nas nema kapsula pa treba narucivati online a za to neman volje.

Fico utjecaj Tzea je primjetan. Morat ćete se manje druzit

StarFox_N Ja sam bas nedavno probao moku po prvi put i bilo mi je skroz ok. Nespresso mi je ipak prakticniji pa je zato pala odluka. Radim i treba mi kava, samo salica ispod, kapsula unutra i masina u pol minute napravi sve kaj treba. I jos je lako za cistiti na kraju dana.

Do sada sam bio na instant 3 u 1 tako da je osvjezenje osjetiti okus kave u onome sto pijem. Ha-Ha-Ha

Miro Ono sto je meni fora je mogucnost koristenja kapsula drugih proizvodaca. Lavazza, Starbucks, Jacobs… Tako da imam sad hrpetinu Nespresso kapsula, a nakon njih onda idem eksperimentirati s ostalima koje se mogu naci po Sparevima, Kauflandima itd.

Fenix Poceo sam se redovitije brijati jer sam dobio sijede u bradi. Bojim se.

Ima i ona neka metalna kapsula za recikliranje bilo čega, staviš unutra što želiš. Ima li netko to?

Fenix Ima Miro, unutra stavi mast od počene janjetine.

Ne možeš vjerovati kolika je razlika od kapsule do kapsule. Istina. I Dolce Gusto ima nekih jako dobrih kava, ali Nespresso je fakat u prosjeku bolji. Odlične arome. Za svakog ponešto. Kisela, gorka, jača, slabija, aromatična, voćna, čokoladna…

Plus ovo kaj Fićo kaže - lavazza, Jacobs, hausbrandt, costa, Starbucks, Julius meinl pa čak i Lidlove jeftine.

Ali isto tako, svako malo se napravi i turska kava. Ipak je to skroz drugačije.

Inače, na poslu smo imali odličan Lavazza aparat za kojeg bi reko da je čak i bolji od Nespressa. To je onaj deal da su aparat i održavanje besplatni, ali moraš mjesečno uzimati 100-150 paksula.

https://www.la-firma.hr/lavazza/lavazza-aparati-za-espresso-kavu-na-kapsule/

Fico

Ja san probao skoro sve koje nisu bas orginal dolce i apsolutno niti jedna mi nije dobra ko orginalne.

Cortado mi je najbolji

A bacio san oko kod nas i nisan vidija nespresso kapsula

Fenix

To bice mislis na umjetnu vaginu tamo stavljas svasta ali mislin da nije metalna

buz

To ti je najbolja ideja ikad

buz

Pokušao sam naći dobre slike, ali uzalud.

Znači samo si složiš nadogradnju na gornju ploču tvog elementa, u istoj boji po mogućnosti. Na to će ti ići TV.

Lijeva i desna "noga" onoliko visoko da ima mjesta za soundbar i još malo više od toga.

Gornja ploha tog stalka široka koliko i tvoja sadašnja gornja ploča, ili nešto uža (ako soundbaru ide zvuk prema gore, to bi mogao biti mali problem).

Torla

To “samo si složiš” je malo komplicirano 😆

Torla Ma skužio sam ja tebe odmah, to je opcija. Pošto ima dva zvučnika koji pucaju u zrak trebala bi biti nešto uža od stolića, a opet dovoljna za stalak od tv-a. Prvo ću vidjeti kako s TVi sa stalcima, s obzirom na veličinu TV-a koju gađam nadam se da će ipak stati soundbar između.

Napokon napokon napokon

Nakon vec par godina cekanja da kupim Protechov noz evo uspio san. Protech Mordax made in USA i to jos u trenutnom super čeliku Magnacut. Jos san dobio kod za 10% pa me ispao 270€, ko nepozna noze misli koji sam luđak ko poznaje onda i zna da san ustedio blizu 100€.

Miro Jel ima i neki skin za koristiti u Warzoneu?

Fico

Moran pogledati kutiju vjerovatno ima