Danas stiglo jos par stvari.

Nabaso na Sony PS3 na marketplace-u za 20 evri, dosao sa svim kablovima i neispravnim kontrolerima za ps3 i ps4, te cu vrv da prodam kao za delove a ovaj sony da hakujem i dam sestrinim klincima (imam svojih ekstra kontrolera)

Sa VGA uzeo Deception IV i Spiritfarer, likovi cesto rade reprintove oop igara i Deception je bila jedna od njih.

I na kraju drmuo Final Fantasy Tactics A2 sa eBay-a, lik je u imenu posta imao ime ove igre ali su slike i cena bile za Final Fantasy 3 za DS.

Nadao sam se da ce mi ipak poslati FFT A2 posto mi to vise treba a i igra je skuplja, i eto super proslo na kraju.

Fenix

🙂 🙂

Imao sam super postara koji je na kraju poceo da bleji kod mene, gde je nestao nem pojma ali vec dugo, dugo me cekaju papiri u sanducetu pa idem sam i dizem ovo iz poste…sva sreca blizu je.

• [deleted]

Evo za @oxi da ocijeni moju kolekciju, osobno najvise volim La nuit od YSL, spicebomb od victor&rolfa i stronger with you od EA, tu su jos Valentino Uomo, Dior Sauvage, Versace Eros i Eros flame, One Million, Gentleman, i par nekih jeftinjela koje sam dobio na poklon 🤣 (guess, zara nesto, onaj iz dma)

[deleted]

Ne zovi ih jeftinjare, neki od jeftinjara iz zare su bolji od originala koji kopiraju 🥲

Odlična kolekcija, imaš po jedan za svaku sezonu.

+10000 za valentino, svi su dobri osim Born in Roma žutog, koji miriše na sredstvo za prat stakla od limuna.

Edit: ne vidim dobro na suncu, nadam se da nije valentino žuti 🥲

Nisam nikad kupio niti jedan dodatni gamepad osim ako se neki nije pokvario, a to je bilo jako rijetko. Jedan sam dobio za PS5, ali ovaj mi je najljepši. Stvarno po mome ukusu. Predivan.

• [deleted]

oxi nije žuti 😜

fensisuperstar

Pomirisala jednom u dućanu i ne sviđa mi se.

Miriše na vaniliju i zapečani cukar, ali kao da osoba koja je radila parfem je vanzemaljac i nije zapravo nikad bila u kontaktu sa pravim cukrom i vanilijom pa je bila pjesnička sloboda. Previše slatko, umjetno i plastično. I previše slično aqualina pink sugar, još jedan slatki plastični miris, samo jeftiniji.

Naravno moje skromno osobno mišljenje, svi imamo svoje preference.

Znači može se reći da je Zoran nah i da je naziv točan, ehehehe.

oxi sad je pitanje koji si probala 😃 zato što ima 2 parfema i taj drugi "novi" je baš takav dok je stari skroz subtle

fensisuperstar nemam pojma koji je bio, prije par godina je bilo i bio je tester bez čepa, bočica prozirna, to je sve čega se sjećam 🥲 i zagorenog šećera.

ZigguratVertigo Uzeo sam od 64GB jer se iskreno ništa drugo ne isplati. SSD od 1TB košta 120€ + ovih 380€ što sam za njega dao sada na summer sale bi me na 500€ došlo što je opet 179€ niže nego što Valve traži za svoju 512GB inačicu, a ovdje dobiješ duplo više prostora za drastično manje novaca 🙂 Uzeo sam i anti-glare kaljeno staklo da mi zaštiti ekran i sad pičim!