wooddiebone Imam i ljetne na 16 colnim felgama, al ovo su zimske. VW Fox 2008. godište. Zreo za prodaju, al moram se malo olovit da novi piknem.
buz Raziel Štednja je kad kupe samo dvije prednje zimske, otraga stave ljetne i onda završe u prvoj grabi čim malo snijega padne kad ih obrne u zavoju.
Raziel Ma bilo je opcija, ali htio sam uzeti vertical stand jer su mi ljepsi, dok im je uloga i onako ista. Nije to sad nešto mnogo bitno da bi i tu tražio šta je najbolje. Radi estetike sam ga uzeo, najiskrenije.
DarkPunisher Btw, ovo mi je prvi susret sa refresh rateom iznad 60Hz i IPS panelom. Ajme meni majko mila pa koj sam ja bog radio svih ovih godina? Ovo je preporod cisti, bolesno. Nisam jos ni upalio igru vec po normalnoj upotrebi vidim ogromnu razliku. 😃
wooddiebone DarkPunisher Dobrodošao u master race 😃 Razumijem te totalno. Meni se K/D popravio u kodari za 0.2 samo zbog monitora.
chono7 Jucer iskesirao, danas stiglo, krece osvjezavanje windowsa i krecemo ray traceat. Ovo je next gen hardware, a ne novi joystick ili ssd 🙈
buz chono7 Ovo je next gen hardware, a ne novi joystick ili ssd 🙈 Proklinjem te na današnji dan 11.11.2020. Sin će te za svoj 9. rođendan tražiti PlayStation 6!
wooddiebone chono7 Bolje izgleda na tvojoj slici grafa nego na njihovim službenim. Možeš potvrdit jel ovo pravi metal?
fensisuperstar @chono7 odi vidit dal ti je sinu narasla vikinška brada sam zato što je držao kutiju 😃
chono7 fensisuperstar e trebao si vidjeti kada sam je otpakirao! Zena drzi njega, a ja grafu i malisa se sav uzjebo, poceo je hvatat, vristat 😂
fensisuperstar chono7 @buz kad je chono reko da će biti next gen, onda ide do kraja, napravi sina, kupi novu grafičku, nove konzole, RGB kondome. Sve ide stari moj.
chono7 wooddiebone mislim da je pravi metal, ne mogu sa sigurnoscu reci, ali tako se cini kada lupam prstenom po njemu.
chono7 master_x zasto si ti stalno tako nabrijan? Bila je sala, nista drugo. A ako te bas zanima grafa me sa prodajom stare izasla 2500kn