kauboj Stigla zadnja pošiljka sa book depository, međutim, fali Marvelov "House of M" tako da sam im sad poslao mail da uopće nije stigao sa ostatkom narudžbe pa se nadam da će poduzeti nešto oko toga ako još uvijek održavaju korisničku podršku.
AbelKOsMos kauboj Oni me salju uvek sve zajedno cak i ako je naruceno u isto vreme. Tako da je verovatno na putu.
Nightyx buz moram uzeti sat od djeda, negdje je na tavanu, slican je kao ovaj klasici, ali je manji duplo
densetsu Friščko objavljeni cd singl 😃 P.S. Mrle je najavio i album ŠČ!, ali datum izlaska nije poznat.
klinjo U Muelleru bil na popustu pa kupil. Iako mi unutarnji glas (moja ženica) rekla da ne igram horror igre i da budem ko i sa Resident Evilom 2. Kupil i neću igrat jer izbjegavam takve igre.
Picek Raziel javi kako pašu i da li ima problema s eye trackingom? Gdje si ih kupio i po kojoj cijeni? Pitam jer nosim naočale pa gledam da uzmem ovako nešto za VR2.
Picek Raziel evo, uzeo sam leće ali od od HONSVR-a, rekli su da bi kroz dva tjedna trebale doći. Cijena 59,95$ s dostavom. https://honsvr.com/product/psvr-2-prescription-lenses/
Tzereen Kupio peglu, wok tavu i stakleni vrč za vodu u Home and Cook dućanu kod Ikee. Umjesto da si kupim Diablo collector's edition. Propo sam.
TITANXIS Tzereen Možda ko gamer jesi propo ali zato se uzdižeš kao chef spreman za FFA: Food For All - FFA.hr Forum
Raziel Picek Bacim review na psvr2 temi kad pronađem vremena, prezauzet sam ovih dana. Na prvu mi izgledaju jako solid, a i dioptriju su pogodili savršeno, baš kako im je i napisano.