Raziel U koliko gradova u Hrvatskoj imate pokriće 5G mreže? Kod nas u Bejha ga možeš kupiti, i čekati neko putovanje za Njemačku da se testira. 😆
Garrus_V Ma koliko znam on zivi u njemackoj pa ono, ali radi se i opcenito boljem mobitelu cak i da ne koristi 5g funkcije. Ne znam kakvo je stanje u hr ali realno svugdje je tek u povojima.
wooddiebone Kažu tek krajem 2021. da bi mogli dobit komercijalnu upotrebu za 5G, ali izgleda da testiraju sada nešto. Vidiš da je porast zaraženih sad.
maverick Garrus_V jedino si eventualno mogao pricekati 4a 5G razmisljao sam si, ali nisam moga odoliti jbg, a i nije mi nesto napet taj 5g iako ga ima tu u stuttgartu.
Raziel Hvala Uncle Samu i hvala izmišljenom paganskom prazniku na ovako divnim akcijama. 🤣 Kupio se Witcher, Fallout i Days Gone.
Fico jeedah Sniper Elite 4 + season pass (Steam) Baš sam i ja ulovio trojku i četvorku, čekao s frendom dulje vremena na popuste, dvojka nam je odlično sjela. Izvrstan serijal.
jeedah Ja ga nisam igrao prije, al sam bacio malo pogled na youtubeu kad sam vidio da je na popustu pa reko ajde da ga isprobam malo. Nadam se da nece razocarat.
wooddiebone Imam i ljetne na 16 colnim felgama, al ovo su zimske. VW Fox 2008. godište. Zreo za prodaju, al moram se malo olovit da novi piknem.
buz Raziel Štednja je kad kupe samo dvije prednje zimske, otraga stave ljetne i onda završe u prvoj grabi čim malo snijega padne kad ih obrne u zavoju.