Bio sam dosledan i nisam uzeo VR2 day one.

Stigao danas na posao, sutra sam free.

Blue Dragon i Lost Odyssey na Xboxu saleu 😃

Brijac

Dobio odgovor, dvije plexi ploče spajane magnetom. Veličina 21x21cm cca 24 eura

Aer day pack 2, nadam se da ce vrijedit tih ~200€

Računa se ovo pod kupovinu? Znači, netko iz zgrade prijavil aute pred zgradom. A, policija došla pred kuće. I mene kaznili koji se pet minuta prije parkiral pred kuću. Reko, znam da radite svoj posao. Idete okinuti kazne pred zgradu? Ne, samo vas da zatvorimo prijavu.

Računa se pod poklon tako da može proći.

Upgrade sa B8 na C2..u munchenu imao CX i prodao sam ga prilikom selidbe

buz

Vidiš kak te gleda sa suzom u oku i kao da te pita: gazda, šta ti je to trebalo kad imaš mene,

sad bude frke oko šetnje.

StarFox_N

Inace je cijena $140 ali u europi je tesko nabavit, mene kosta 200€ zbog postarine i carine.

A kad gledas cijene “boljih” backpackova ovaj od $140 spada u jeftinije, nije to ista kategorija kao onaj obicni ruskak tipa adidas, nike itd. Razlika je naravno u kvaliteti izrade, materijalima itd. dozivotna garancija.

Ja sam samo trazio kvalitetan backpack za posao koji ce izgledat minimalisticki i da me sluzi dugi niz godina, e sad imas cijelu kulturu koji pate na ovakve EDC ( everyday carry) stvari i trose se velike pare na to 😄

PS2 adapter i evo plejka radi na OLEDu xD…frend mi nakon 10 i vise god vratio PS2 sto sam mu posudio pa rekoh ajde da spojim da vidim kako radi 😃