Picek Miro Imam Fold i bomba od mobitela, tako da preporučam. Prije sam imao Note20 Ultra i ovo je još stepenicu iznad.
Miro Picek Ti imas 4 smeta mi crta na ekranu bas smeta i dosta losa kamera zato me zanima fold 5 koliko ce napredovati. Ma da mislin da nece bas tako veliki skok napraviti pa ce ultra 23 biti bolji izbor
Picek Miro crta je tu ali se jedva vidi kad nešto gledaš, više je ne primjećujem. Kaj se tiče kamere, nije na razini S22 Ultra (sad S23 Ultra) serije no svejedno je vrhunska i nemam primjedbi.
Miro Picek Vjerovatno ni mene nebi nerviralo nakon nekog vrimena ali za sad radi toga nebi uzima. I kamera za toliko love mora biti top dosta slilivam i sniman tako da mi je to bitno
Brijac Nakupovao svakakvih gluposti u zadnje vrijeme. VR već imam, ali me izašao 500-tinjak kn s move kontrolerima pa zašto ne. Dualsense preventivno uzeo radi straha od driftanja na starom kontroleru kojem istječe garancija i kojeg ću prodati, nov zapakiran 50€. Ostalo sve po 300-tinjak kn dobio.
AbelKOsMos Hellsing kompletiran i sad polako uzimati ostalo od Berserk i Blade of immortal delux edicija. Isto tako "upgrejdovao" Dazai-a u tvrdu koricu. The setting sun i No longer human.
buz Fenix USB portovi u autu su mi u naslonu za ruku. Glomazan je dosta taj naslon, ako netko sjedi iza lupim tu osobu u koljeno dok ga otvaram. Redovito zaboravim mobitel u autu pa se moram vraćati, ovo mi je puno praktičnije. Nadam se samo da će raditi kako treba.
lars82 ikral a šta ćeš, treba to srediti. Mene čeka zamjena mosta na gornjoj čeljusti koji je stavljen kad sam polomio zube prije 15 godina….to će me opaliti po đepu jedno 4k eura
kauboj Ono kad se ode u Arenu po jednu stvar Inače, u zadnje 2-3 godine sam kupovao isključivo Nike ali su mi ove Puma (zbilja čudno) i Adidas (manje čudno) zbilja zapele za oko