Obećao sam dojmove nakon vikenda iako nije još prošao ali tu su…slika 3m X 1.5m ne znam koliko je to inča, projektor je odmaknut nekih 3.5 m od zida.
Konačno ga smjestio na pravu visinu, stavio malu policu na zid. I to je to, slika je meni odlična, upotrebljiv je čak i po danjem svjetlu za neobavezno gledanje, za puni doživljaj spuštene rolete ili noć. Radi apsolutno sve netflix, hbo max, mkv/mp4 vido sa stika, spajanje na vanjske zvučnike, bluetooth, zvuk sa internih zvučnika skroz pristojan…bolji nego na prosječnom TV-u bez soundbara.
Gledam ga svježe ofarbanom bijelom zidu, ne koristim platno, uz platno dojam može biti samo bolji. Na kraju jedina recimo mana je šum ventilatora ako gledaš nešto tiho. Na ravno ne treba očekivati 4K oštrinu slike, makar može se podešavati oštrina i ja sma je smanjio, jer se vidjela doslovno svaka borica na licu, svaka pjega ili nesavršenost kože pa me to nerviralo 😃
Cijena 300 eura, ocjena 9/10 sobzirom na uloženo. Kino projekcije u vlastitom domu mogu početi.