oxi reklama za oodie non stop mi iskace, pa sam proslijedio link curi koja voli takve stvari. Znaci djeluje udobno? Vec vidim kako ce opeglat karticu 😁

oxi Odakle si to uzela? Ako je direktno od njih oni su iz Australije tako da ćeš 99% morati platiti carinu.

buz stiglo jucer nisam placala carinu. Uzela sam od oodie.uk, jos ti bace i 25£ popusta i free shipping bilo kamo u europi.

E nisam znao za to, mene odvelo na valjda tu global stranicu. Tnx, to je riješen poklon za Božić za moju ženku.

buz nije super jeftino, ali mogu rec da je jako kvalitetno,neces pozalit, ona ce bit presretna jer tko ne zeli super sized hooodie u koji se mozes zamotat, dodje upakirano sa svilenom vrpcom ko poklon, nemoras ni motat. Samo pazi pise ti sto je kad dostupno za shipping, i onda racunaj jos tjedan dva od tog datuma jer neki uzorci nisu dostupni do sredine 11og mjeseca.

Ne mislim još neko vrijeme investirati u novu matičnu pa rekoh da ubrzam disk konačno 🙂

@oxi mislim da je vrijeme da skineš oodie sa štrika i slikaš se.

btw ladno si mogla mene pitati da ti dam ja jedan svoj hoodie. u njemu bi mogla spavati i 4 put se zamotati 😃