Solid_Snake Ja nisam uspio naći, rekoh fuck it, strpljenje nije moja vrlina, pogotovo kod steelbooka 😃
Genesis upravo kupio Lost Sphere i Astral Chain za switch iako vec posjedujem astral chain CE izdanje al mi ga bilo zao otvoriti xD
weky Odlična cijena. Javi dojmove s tog webshopa. Vidim da su novi i da se dosta oglašavaju, ali nitko ne želi još jedan ED.
jeedah @weky ja sam dva puta kupio nekoliko igara za ps5 od njih. Sve je stiglo uredno jedino šta sam čekao dulje od tjedan dana da mi stigne.
doctorfreak Solid_Snake Mene kod njih užasno iritira često veliko skakanje cijena. Koliko si platio re3? Sada je skoro 500kn…brutalno puno…
Solid_Snake klinjo Free, ali zato što sam uzeo više stvari pored igara. Ali evo baš gledam na siteu njihovom, 30 kuna za narudžbe do 300hrk. https://www.ozone.hr/help/article-19/
klinjo Solid_Snake aha, ja mislil za ovog vranovic gejms. Mislil da je od tamo uzeto. Pošto tražil na vranovic shop i nigde ne piše kolka je poštarina(ili sam brutalno čorav) Za ozone znam da je iznad 300kn free. Naručil Marvel's Guardians Of The Galaxy - Cosmic Deluxe Edition. Pa nikak da dođe…
Solid_Snake klinjo Aha, sorry, totalno sam promašio. Iskreno nemam pojma, ista stvar, naručio sam ove dvije stvari što me izišlo oko 800 kuna i nije bilo dostave, tako da ti ne mogu ništa sigurno reći.
doctorfreak klinjo Kad napišeš podatke za dostavu ti ponudi. 33kn kurirska služba ili 15kn tisak paket
klinjo Danas došlo s ozone.hr, platil 350kn. Za PS4 je 409kn, a za Xbox 717kn😳 Isprobal ju na onom playstation plus premium i dopala mi se.