Tzereen Odličan je. Baš je super fin. Dobro, ja sam slab na bilo kaj s kavom, ali neovisno o tome je baš ukusan i kvalitetan.
oxi Tzereen Dobro, ja sam slab na bilo kaj s kavom Još malo i imat ćeš one bonbonjere koje samo penzioneri +70 imaju kod kuće, samo kava i marcipan kao punjenje.
Tzereen oxi ne mogu smisliti marcipan ni Mozart kugle. Ali kavu volim već godinama. Sladoled od kave, kolač, slatkiše, sve vrste kava, uff… E, kupao bih se u kavi.
Fico oxi Još malo i imat ćeš one bonbonjere koje samo penzioneri +70 imaju kod kuće, samo kava i marcipan kao punjenje. Mislim da idem po penziju čim Brufen krene djelovati i bol u leđima popusti.
Zero Otprilike 1% populacije voli marcipan. U bombonijerama je otprilike 10% ili u nekim ludim slučajima i više marcipana. Pitanje koje se nameće samo od sebe:
doctorfreak Solid_Snake Nemoj jebat…baš ga pikiram uzet…dosta rijetko izdanje a cijena jako jako slabo pada. Gdje si uzeo terminatora?
Solid_Snake @deathwish @doctorfreak Evo ga dečki, navalite 😃 Ja sam prezadovoljan steelbookom, baš je top, pogotovo mat finish. https://gaming-shop-vranovic.hr/proizvod/ps5-terminator-resistance-enhanced-collectors-edition/
Solid_Snake Ja nisam uspio naći, rekoh fuck it, strpljenje nije moja vrlina, pogotovo kod steelbooka 😃
Genesis upravo kupio Lost Sphere i Astral Chain za switch iako vec posjedujem astral chain CE izdanje al mi ga bilo zao otvoriti xD