Tuhy buz Sasvim solidan za pokupit mrvice i nekaj površinski, al nikakvo dubinsko čišćenje. Možda oni najjači (poput I7) to bolje odrade, al ne očekujem sad tu čuda. I ne bi smio bit previsok tepih, da se usisavač može popet gore (mislim da 1.5 cm max).
Deadwalker Ja sam razmišljao uzeti Roombu, no budući da mi za 3 mjeseca dolazi dijete u kuću, imam cijeli spisak za njega riješiti prvo tako da će kućni robot ipak pričekati 😅
Fico Tzereen Meni je ovo ok, ali isto bi mi ljepše pasao okrugli. Galaxy Watch mi osobno izgleda ljepše. S druge strane, ovo odgovara dizajnu njihovog ekosustava, od MacBooka pa do iPhonea, taj kvadratni oblik sa zaobljenim rubovima. Tako da i kužim zašto furaju takav dizajn i na Apple Watchu.
klinjo Uzel na rate i još dobil 10% popusta na ukupni iznos. Prvenstveno gledal "Cušimu" i onda videl ovo Tokijsko čudo. Reko, ajde, uzimam i to. Na njuškalu kad gledal cijene tih igri koda ih je stavljal Stevie Wonder. Za digitalnu "Cušimu" 300kn. Ok, hvala..
master_x Tzereen Kolko vidim,Cušima kupljena u Müller-u,švapska firma,tako da ništa čudno šta piše na njemačkome,a cifra u HRK.
klinjo master_x oprostite ljudi da sad tek odgovaram, kupljene su i Muelleru VŽ. Kod njih već kupoval igre jer znaju takve popuste imat da se ja znam čuditi. @Tzereen omoti su kod njih na njemačkom, ali zato igre dolaze normalno na engleskom. Osim kad striktno ima oznaku da je igra samo na njemačkom. Cušima ima HR titlove. Malo me sfrazalo u početku jer ih tokom animacije nisam mogel pronači.
Tzereen Da, čuo sam već da Muller često ima dobre cijene za igre. Nisam se nikad pozabavio s tim. Možda sad kad bude žuta srijeda?
doctorfreak Tzereen Još da imaju neki web za narudžbe nebi niš rekao. Ovako moraš u njihovu trgovinu i pucat na blef.
lars82 Xiaomi Mi pad 5 bio na ekupi snižen pa reko zašto ne. Još dodatno uzeo olovku izvana od druga kineza
led_zeppelin madsupercrash Ja imam go2 za odlazak u prirodu, bicikliranje po sljemenu/velebitu, na moru na plaži dušu da. Odlična stvar za pristojne novce. 👌 @klinjo ima na njuškalu got dc za 250kn.
yakuza_stinger klinjo To je onda neš novo, jer kad bi ja tam igre gledao u Mulleru, cijene bi bile uvijek visoke. Bilo bi iznimaka di je cijena fer, al to je ono few and far between. Jedino po čemu su mi bili dobri je to da imaju igre koje niti jedan drugi gaming shop nema - Recimo dotHACK Last Recode i tak neke gemove.
AbelKOsMos Misija pribavljanja SMT naslova se nastavlja plus Breath of fire 3 (ovaj serijal je verovatno sledeci u planu) I moja za sad mala SMT druzina. (zaboravio slikat SMT V 🙂 )