Znam da sam dosadna, ali sam i žena što me obavezuje da podjelim sa širom javnosti jedan jako bitan milestone u svom životu. Kupila DYSON usisavač. Imala sam puno usisavača ali nemogu vam opisat koliko je ovaj dobar. Osjećam se sretno. Vrijedno svake kune. Ima i laser, dakle vidim smrad po podu i mogu ga usisat bez da ponavljam usisavanje po istim djelovima. Maximalni performans u minimalno vremena. Stari moj, što sam ja propuštala u životu ja nemogu vjerovat. Tu osobu koja se sjetila lasera, želim da živi najsretniji život na svijetu. Treba mu dat nobelovu nagradu za mir i životno postignuće.
Ima stalak koji se stavi na zid, i tako se puni. Jako je lagan i prilagodljiv. Zauzima 0 mjesta. Čak i ako ga stavite nasred boravka, izgleda ko umjetničko dijelo. Jesam spomenula da ima laser i da, ne samo da ti štedi vrijeme, nego i struju jer doslovno vidiš sve i treba ti manje vremena da usisaš aka manje struje. Dakle imam psa sa kratkom oštrom dlakom i prije sam uvjek morala čupat dlake iz filtera 20 min, ovaj spremnik, otvoriš i sve ispadne samo od sebe, nemoraš dirat ništa, ništa nije zaljepljeno, samo sve ispadne van i gotovo.
Nemogu vam opisat svoju sreću.
Usisavač ima laser. Ovo je budućnost.