jeedah Meni isto stigao taman dres, ali za ovu taman završenu sezonu i membership sam isto uzeo.

@buz Ja si nisam još membership nažalost možda sam to trebao prvo. Ma bila mi je želja taj dres iz 2008, 2009-e nabavit dugi niz godina i dovoljno je bilo jedno pijanstvo nakon utakmice i mobitel pri ruci XD

DMC5+Vergil na PSN-u za nekih 70 kn. Nisam odigrao, pa neka ide na backlog igara za odigrati u nekoj bližoj budućnosti.

ThaUrban Doslovno par sto metara od stana, preko Facebook marketplacea. 100 kn 😁

Žena osvojila na Calsberg nagradnoj igri, mrvicu mi je tijesno jer je M veličina, a ja se nisam baš spremao za ljeto. 😅

Pošalji meni. Ja stanem u M. Pišo mi je S, a tijelo M.

Flipper Smršavit ću sad, jesi vidio kakve su cijene svega. Neću za kiflu imat ako se ovako nastavi.

Tzereen Ja želim kifle, a ti mi možeš ponuditi samo klipić, stoga nisam zainteresiran. Sorry.

StarFox_N LOL za sada je namjena za kuhinju. But you never know xD

Napokon ugrabio igru po dobroj cijeni...nisam pogledao ni pročitao ni jedan jedini review.

Nadam se da neće razočarati.

doctorfreak veći je uspjeh ako si uspio izbjeći bilo kakav review (i komentare) nego što si našao igru po dobroj cijeni.

Dobio ukulele, al nemam pojma svirat pa se malo zezam s time

Dobil za rođendan koji mi je tek u prosincu. Do onda ne otvaram. To sam sam sebi rekel…