DarkPunisher Poceo Days of Play sale na PSNu pa napokon ugrabio Hot Wheels Unleashed. Prezabavno mi to izgleda, jedva cekam pocet 😃
doctorfreak DarkPunisher Mislim da su namjerno smanjili jer ima puno addonova s naplatom... 🙁 I nisam nešto oduševljen iskreno...
doctorfreak DarkPunisher ma ima passvol 1 i 2 s dodatnim vozilima skinovima..a moguce i stazama... Zato cekam complete edition jednog dana.
Fico Malo sam se počastio za Days of Play. Ljudi hvale kampanju novog Modern Warfarea pa mi se čini da je vrijeme za odigrati, nisam igrao zadnja tri nastavka. Osim toga, uzeo se i Marvel's Guardians of the Galaxy. Treba mi linearna avantura.
Flipper Dobio sam injekciju protiv alergije. Samo nisam znao da ide u guzicu i da ovoliko boli. A sunce ti hebem, ne osjetim desnu stranu tijela koliko peče.
moschus Picek ma ajde pa nije tak strasno, samo ti je neugodno u pm... Ja sam to daavno radio, 3ci srednje mislim da sam bio i jos mi neka ful zgodna sestra zgurala tu cijev u dupe a meni neugodnjak na najjace 😃
Solid_Snake Nije ave odjednom kupljeno, naravno, ali 20th je kompletiran. Ostaje još samo 21st CB. Nevjerovatno kako su fino svi stali na policu 😃