master_x Fico Moraš zaboravit da si ikada igrao bilo koju Soulsborne igru.To je skroz druga mehanika,bez štitova,miljardu oružja i pozivanja u pomoć.Sjekiro je prokleto teška igra,al kad ovladaš deflectom i strpljenjem,onda klizi ko vrući nož kroz maslac.
Zero Tzereen Ne, imam već jedne krem-crne Nike Air Maxice (i još jedne crne od prije) s bijelom potplati koje mi idu uz hlače. Ali i inače bih se teško nagovorio na skroz bijele šuze. Jel kaskam za trendovima?: p
lars82 Uplatio za izradu i montažu protuprovalnih vrata yeey :\ I žena nam uplatila 6 dana izleta po Azurnoj obali da me makne iz kuće i od kompa. (i od posla dok smo na godišnjem)
ibor4you Počastio se za sutrašnji 1.maj. i sva buduća roštiljana 😄 Ručni rad! Rešetka od kovanog željeza, puna. Sama teška 9,5kg. Vrlo moćan alat 😃 Živjeli !!!
yakuza_stinger To je to, masiva totalna. Moj stari je prešao baš na ploču metalnu. Đubre ima 20ak kila željeza i kad se usije na vatri, brzo moraš prevrtat meso 😃
prayer Meni osobno jedna od najljepših handheld konzola pored one plave Slim Vite! Od frendice sam dobio čak i jedan cool RPG časopis/knjigu o videoigrama tako da sam cijeli weekend u retro modu 😎
Fico prayer Ono što mi fali kod Xboxa i Plejke je da nisu odmah nagnuli prema šarenijem izgledu konzola, malo življem. Tu mi je Switch estetski puno ljepši. Od kontrolera pa do čitave konzolice. Izgleda zabavno, ako to ima smisla.
Miro Fico Volis razne boje pomogucnosti dugine Sad si gay Priznao si Sad se mozes druziti samnom i @Tuhy em
doctorfreak Fico Playstation nikad nece biti dječji ili imati takve žive boje. Razlog je jednostavan. Kad su radili na PS1 shvatili su da je dosta starije populacije skeptično oko video igara i konzola tj smatralo se da je to samo za djecu. Zato svaka PS konzola izgleda "ozbiljno", jer time žele jasno pokazati da to nije igračka i da je za sve uzraste. Jedina iznimka su limited edition verzije tipa spiderman ps4 konzola ali se zna da je takva konzola namijenjena primarno fanovima te igre. Naravno da se ovo može promijeniti u bilo kojem trenu...ali mislim da nece mijenjati svoj stav...osim ako ih korisnici zbilja ne pritisnu sa velikom željom i te boje postanu must have iliti jako trendi.