oxi fensisuperstar kad nam se bude dalo i kad bude vremena 😆 Ali više naginjemo prema onom "kad nam se bude dalo"
Tzereen fensisuperstar ma ljubim te u čelo!!! I čestitam!! Zašto i gore nije Rejzer? Već Ženijus? Edit: btw, i ja sam si mislio uzeti Razer Office setup. Baš su mi dobri. Onako, elegantno skroz,
oxi Tzereen Zašto i gore nije Rejzer? Već Ženijus Zato što nemaju svi na raspolaganju 2-3 tisuće kuna za "dobru" gaming tipkovnicu. Ova genius je sasvim dobra i služi svrsi, a ako se njemu sviđa ne razumijem zašto čuđenje.
wooddiebone Ja sam mislio da si uzeo bar Black Widow. Joooj. Ajd pa je tipkalica bitna za gaming isto ko i gaming podloga za stolicu. Al za office setup nema isprike za štednju na tikovnici.
Genesis KOORUI Gaming Monitor 27 Inch Fast IPS Screen 2560X1440 (QHD), 144HZ 1ms Mornitor Compatible with G-Sync navodno novi na trzistu, pa ajde isprobamo kakvi su monitori
Excommunicado Fetty Ma tražio fiksni telefon kad vidim prodaju i igre 🤣 ma idem i njih ubacit u košaricu. Naručivao iz Smartsona. Mislim da još imaju sniženja na igre. Platio sam ih 320 kn
fensisuperstar @Tzereen NE ZNAM JA NIŠTA SA, SA OVDJE SAMO SA BIC.. GENIUS TIPKOVNICOM. TEST YOUR MIGHT @oxi FINISH HIM
Tzereen fensisuperstar al' drago mi je da te Oxi brani. Lijepo je to vidjeti! ❤️ Da barem ja imam nekog ko mene tako brani... Šmrc. Šta su meni sve ljudi izrekli ovdje u zadnjih 6 mjeseci 😂😂
fensisuperstar Tzereen al' drago mi je da te Oxi brani. Lijepo je to vidjeti mene brane žene koje se udaju za druge 🙁 only one zone. friendzone