doctorfreak Tzereen top...hvala na infu Al kaj nije bolje uzet za iste novce alien 1-6 svi alien filmovi isto bluray? Po cemu je ovaj poseban kad je samo prvi dio?
StarFox_N JoelDrake Da, PS5 nažalost ne podržava DV kao ni igre VRR. Čudo koliko je Sony aljkav. Ne razumijem zašto PS5 ne podržava DV kada im TV-i podržavaju. Odluke koje donose u Sonyju mi nikada neće biti jasne.
JoelDrake StarFox_N Za Dolby Vision treba platiti licencu dok je HDR otvoreni standard, a što se tiče televizora tu je Samsung čudan koji nema Dolby Vision!
bosscorelli StarFox_N Microsoft je kupio ekskluzivnost za Dolby na dvije godine. Inace bi stavio Sony.
doctorfreak Tzereen aham... Točno cu se počastiti...alien mi je jedan od najboljih filmova ikad... Al nije mi jasno evo kako za filmove imaju tako mali poštarinu i sljanje iz eu a za ps4/5 nema nitko?
AbelKOsMos doctorfreak Nema carine kao sto je receno. Postarina je bila 3 evra. Zavvi cesto ima popuste ili 3 uhd za 30 funti i slicna sranja. Napomenuo bi da se nekad dostava razvuce ko mrtva krava (u ovom slucaju je sve stiglo u roku od 3 nedelje). Par puta mi se desilo da su mi neki itemi stigli posle mesec ipo ili vise a da sam vec dobio refund za njih. Zavvi zna biti veoma traljav sto se tice toga ali meni je barem do sad sve stiglo.
danko-b Switch od frwnda dobio za Bozic, vec sam zavrsio Donkey kong tropical freeze, a sad cu se bacit na super mario odisey. Pro controller je fenomenalan, ali joyconi su sranje.
Tzereen Miro još stigneš. Samo kaj kolega gore kaže. Imaju super stvari, samo znaju bit nepouzdani kaj se tiče vremena dostave, pakiranja stvari i povrata robe i/ili novca
Solid_Snake yakuza_stinger Mislim da da, čim se spominje i FF VII Remake. Brutalna knjiga, nevjerovatno za koliko igara samo nisam čuo. Mislim da ima blizu 700 stranica. Evo još par brzih screenova: Uklopice se lijepo uz ostalu kolekciju:
yakuza_stinger Solid_Snake To je super onda, koliko god znao na pamet koliko tih JRPG-ova ima, toliko znam da ih još ima za koje nikad nisam čuo. Dao bi se nabavit taj guide 😃