fensisuperstar
nisi me shvatio, nije opće u nikakvoj viziji o čemu ti. znam otprilike kamo što ide ali ali, nisam imala modularno nikad. i piše ti za grafičku ovako tj moraš znat da jedan od ova dva utora ide u grafičku evo našla sam neku sliku na netu:
Da li gornji utor ide? ili donji? potpuno su isti. Da li se 6+2 i 4+4 odnosi na oba utora, ili je gornji 6+2 a donji 4+4? Gdje to točno piše? Ne u uputama.
dobiješ dva "ista" kabela, oba imaju 8 utora. oba idu u oba slota koja sam zaokružila. Ako ne pogledaš jako dobro što si otkačio i kako se cjepa taj kabel kako znaš koji kabel ide unutra?
Znam da u moju grafičku ide 8 pin, ali ide li 6+2 ili ide 4+4? Oboje je 8.
Da li mi treba molex? Da li je bitno u koji utor od peripheral i sata ću ukopčat taj molex? Da li mi u matičnu ide 6 pin? Jer vidim da ima još 4 pina do samog priključka? A dobila sam i priključak za matičnu sa 8 pinova koji moraš pocjepat sam.
Jednostavno me bilo frfa jer sam pokušala zapamtit koliko pinova ide kamo (pisala sam jer nemogu zapamtit), ali hoću reć da puno vas se postavilo kao da se to može napraviti zatvorenih očiju, da možda sa ne modularnim gdje spojiš tri kabela i poguraš ostatak iza nogom, ali s ovim je malo drugačije,
Upute su im NULA, upute su im za nekoga tko je složio modularno u komp jedno 9 puta.
I to je to.