Fico Zero Godišnju PS+ pretplatu Baš sam i ja uzeo. Vrijeme je za tu platinu iz RDR2 pa se taman obnovila pretplata po onoj sasvim pristojnoj cijeni.
Tzereen wooddiebone MKBHD bi ga volio. Meni je original i dalje puno ljepši. Btw, šatro te smeta bijela boja, a uzo si bijelo auto!!
Nightyx wooddiebone crni komad tehnike veze s vezom mi nema, original nije nesto prelijepo, al ovo je zamracenje totalno, nikakve veze s nicim
wooddiebone Tzereen Da sam mogel birat, ne bi uzeo bijeli auto. Nisam ni plejku mogel birat do sad. darkfenix Mozda je uzivo bolji dojam, ovak na slici bezveze skroz crn m Je, uživo izgleda 50 puta bolje. Ko da je orginal crni. Pogotovo ova sjajna plastika koja se ogrebe ako ju krivo pogledaš.
darkfenix wooddiebone Samo da znas, moj komentar na FB da je prije bio ljepsi PS5 nego sad crn, vodi sa 15 naspram 13 glasova,haha..😉
Zero Ja sam mislio da će skroz crni biti super (uživo valjda je), al da, nešto ipak nedostaje. Onaj Prayerov djelomično crni je ipak ljepši.
wooddiebone SD je još jača fora. Staviš 128 GB pjesama gore, nemreš poslušat da dva života imaš. Veći repertoar od Antene, Sljemena i Extra FMa zajedno.