Genesis ovako.
Imam iskustva za sad samo s Amazfit GTS 2e i ovim kao usporedba. I moram reć da se vidi zašto je ovaj skuplji.
Mislim, kao prvo, kvaliteta izrade, kvaliteta kutije, kvaliteta materijala, sve je top notch. Kobaltni okvir, safirno staklo, kožni remen koji ima "leptir" kopču, dodatni gumeni remen kad idem na Sljeme. Punjač je warp tehnologija pa se napuni jako jako brzo. Ma hardver je mrak, mrak.
A onda i brzina sata. Dosta brže reagira od Amazfita. Mijenjanje pjesama je brže, skrolanje po ekranu, sve je brže. A dobije se i interna memorija za upload mjuze direktno na njega. Ima i mikrofon za javljanje (ili pozivanje) sa sata. Mislim, meni je ovo stvarno top topova.
Ne kužim toliko pljuvanje kao šta drugi pričaju. Kao, ovo nije pravi pametni sat, već narukvica. Ajd molim te. Mislim, meni je i Amazfit bio super. Ali ovo je zbilja bolje. Nisam ga još probao za Sljeme, malo mi ga je žao s tom kožnom. Moram vidjet koliko je lako zamijenit remen, pa mogu s njim ić.
Amazfit je recimo danas fulao za 3 km. Kaže da sam prošao 10,79 km, a bilo je 7,6 km po Garminu i Google-u. Baš me zanima kakav bi OP bio.
U svakom slučaju, mislim da je za te pare (1550kn) odlična kupnja. Sami materijali, dva remena i brzi punjač opravdavaju cijenu, a onda su interna memorija, mogućnost poziva i brzina OS-a šlag na kraju.