maverick Dodjem doma za Uskrs, a Čale si uzeo ps5 To je ona verzija gdje nije ofucana glass crna plastika po sredini, nego mat. Reko na vrijeme si si uzeo to prije poskupljenja. Riknuo mu ps4, a nema čovjek gdje vise igrati svojih 17 racing igara lol
maverick Nov ispod čekića I dalje mi je enigma zašto Polyphony nikada nije napravio nastavak! To je igra koja bi me natjerala da kupim ps6, ako bi bila ekskluziva samo za next gen.
Brijac HideooKoojima Naručio malo više od 200 eura 👍 A sirotinjo, ja ni papuče u kući ne bi obukao ako su ispod 500€.
Raziel HideooKoojima Daj link uzmem još jedne za noćne sate Ove su ti dobre za noćne sate. Baš po tvom ukusu. Em su pederske, em reflektivne po mraku da te kola ne opucaju.
HideooKoojima Sirotinja nikada ne Raziel To je oglas za sirotinju koja pravi profilnu iz 25 pokušaja 🤣🤣 Inače odoh naručiti sutra 2 iPhonea 17 pošto sam saznao da ću imati plaću u 8 mjesecu sa svim bonusima oko xxxxx tisuća eura 😊❤️ Jedan po danu drugi po noću … Dosta više Androida ✌️ Edit : malo da dodam gasa novi kamen se stavlja oko cijelog dvorišta i stepenica 😊
Raziel HideooKoojima To je oglas za sirotinju koja pravi profilnu iz 25 pokušaja 🤣🤣 E neka si mi rekao! Šta god ti to značilo.
Twillight HideooKoojima Inače odoh naručiti sutra 2 iPhonea 17 pošto sam saznao da ću imati plaću u 8 mjesecu sa svim bonusima oko xxxxx tisuća eura I onda na forumu trazis jeftine PSN bonove 🥸🥸🥸
maverick HideooKoojima dok usisava barem ne cuje čovjek kako žena davi. Ja bi svojoj kupio i štemalicu, bolja zvučna izolacija.