Miro Tuhy Šišmiš je prosjek od knjige. Ni sljedeća (Žohari) mi nije nešto, vele da prava stvar kreće od Crvendaća. Tak da sam uzel nju i Nemezu da se primim Nesboa kak spada. Ostale ću uzet ako mi se ove svide s obzirom da mi prve dvije nisu opravdale hype. Ko čita knjige ne jebe Možda jebu tebe pa čitaš usput Mislin da je jedino normalno knjigu čitati u zatvoru jer ti je dosadno ili jer te jebu pa čitaš da skreneš misli. Tuhy Uzel i Igru skrivača Mi smo recimo tako se igrali kad smo bili dica, jebate ni to nisi proba nego uzimaš knjige o tome
Dalas Tuhy Trebaš cijelu trilogiju onda pročitati Crvendać, Nemeza, Đavolja zvijezda…koliko sam skužio zadnja se veže na seriju.
DarkPunisher deathwish Yes, nedavno otkrio i bas odlicna stranica. Cak ima opcija da za 5 eura vise pošalješ komisiju prodavaču doma da pregleda proizvod, nikad to nisam vidio negdje. Sve je jako brzo i sigurno, preporuka svima da škicnu.
Solid_Snake Naručio prije mjesec dana, treba sto godina dok dođe, ali bilo je ugodno iznenađenje danas.