Zbog faksa nisam baš imao vremena ni volje bit aktivan u zadnje vrijeme al ćemo sad to ispravit mwe he he

Keychron K2 HE
Odlučio sam se za wireless tipkovnicu da bih imao što manje kablova na stolu, a 75% size radi veličine jer nemam puno mjesta na stolu (a ni u sobi lol).
Hall-effect keys mi zvuče fora, ali nisam još ništa uspio odigrat pa eventualno budem napisao post u topicu za tipkovnice.
Ovo mi je prva Keychron tipkovnica no bilo je dosta zajeb.. sa njihovim web-based launcherom, eventualno je prepoznao tipkovnicu pa sam mogao naštimavat do mile volje.

Xiaomi Mi Light Bar
Naručio sam ga isto radi mjesta na stolu (i u okolini), dosta je funky, magnetsko se spaja s držačem (a držač je sam po sebi dosta težak i ima USB-A na USB-C kabel)
Ima mali wireless control knob s kojim ga mogu palit-gasit, mijenjat brightness ali i color temperature, fora je!

[HG] Turn A Gundam + Tamiya Panel Line Accent Color
Ilitiga "Brkonja" od milja, baš me svrbilo da si uzmem i složim još jednog za kolekciju a ovaj model kao da je napravljen za bojanje udubina.
Btw, fun fact: ovog Gundama je dizajnirao Syd Mead, legendarni concept i world artist koji je radio na Blade Runneru, Alienu i Tronu!

Samsung Galaxy Tab S10 FE+ (uz tipkovnicu i Logitech Pebble 2 M350s !)
Nakon tjedan dana u Italiji shvatio sam da su mi laptopi malo previše glomazni (i još par drugih problema) pa nisam mogao kvalitetno odradit zadatke. Taman kad sam se vratio u RH sam vidio u Sancti da imaju promo za tablete, na kraju sam uzeo plus verziju jer sam si u glavi zacrtao da će mi to bit kao neki investment, ima tipkovnicu, S Pen a i kupio sam si mouse da imam just in case.

Za sad sam ful zadovoljan, koristim ga svaki dan, gledam serije i Youtube na njemu po noći, švrljam po appovima (došao je s masu pre-installed appova za crtanje tipa Clip Studio Paint), kad nisam za kompom onda ga mogu komotno koristit za rad.
Povezanost među Samsung uređajima mi je totalni game-changer, streamat mobitel na tabletu, koristit ga kao second screen ili spojit s monitorom i koristit Samsung Dex, topčina, nemam druge riječi za to.
E sad, unrelated al Microsoft baš voli pare pa su odlučili postavit obaveznu Office 365 pretplatu ako će se koristit Word na uređajima s ekranom većim od 10 (otprilike tu negdje) inča, nikakav bypass nije radio, čak ni acc od fakulteta na kojemu bi trebao imat već sve bez beda. Na kraju sam malo koristio Google Docs kao alternativu i onda sam shvatio da jednostavno mogu streamat mob na tablet i tako bypassat MSovo šugavo poslovanje. 100€ godišnje my ass.
Tipkovnica je po meni dobro građena, nemam neke primjedbe osim da se samo moram naviknut na layout, mouse mi je odličan, bluetooth, silent clicking, tako da mogu bilo gdje radit bez da ikog ometam.
Okaay to bi više-manje trebalo bit to, sorry na doslovnom zidu teksta ali i hvala na čitanju!