doctorfreak montoya Izgleda da su ukusi uistinu različiti. Motorfestov vozni model mi je smiješan čak i za arkadu. Kreneš vožnju i lik po defaultu samostalno ide rukama lijevo desno po volanu ko da vozi po kamenju iako držiš samo gas. Smiješno i za arkadu.
sliterin7 Istražujem forum i ova tema mi je top, prva stvar koju sam vidjela BUREK! 😃 Evo što mi je baka donijela nakon posjeta prijateljici u Beogradu, ako niste probali, preporučujem. 😃 PS - nije moja slika, pojelo se.😇
TITANXIS sliterin7 Je, baš je odličan desert. Prvi put sam to jeo prošle godine i bio sam oduševljen. Kupio u Zg Lidlu veliko pakovanje.
klinjo Kupil ih u Big Bangu. Poveselil se da je cijena 190€, ali je to bila istaknuta stara cijena od prije tri tjedna. Na kraju platil 220€. Nakon skoro godinu dana opet koristim slušalice na PS5.
Miro Nakon sto san vidio kako se onaj @DarkPunisher kurci i pliva u pizdi koliko je igri kupio mora san podignuti to malo Za Jesen Spreman Za Jesen Spreman
prayer Spreman i ja za jesen, a i za proljeće. Ulovio si dobar popust i kupio Arc'teryx - Konseal Hybrid jaknu.
Miro Flipper Miro nadam se da si na rate i da ce ostat za mesinu. Isplacena televizija pa san uzeo ovo na rate sad san miran
Heat montoya Kad uđeš u igru, otvoriš online. Zapravo je moguće kupiti samo online, bez singleplayera, obrnuto je nemoguće.