Raziel Na retrovizor mu stavi krunicu Svetog Josipa, polij ga svetom vodicom iz Međugorja, nalijepi mu NDH sticker od pozadi i nemaj brige.
doktor1 Tako je, jer svi korsnici svoje aute maze i paze te se odnose prema njima kao prema svetinji... Ne!Kao šta sam reko, mnogo poznanika je kupilo takve aute i nisu im trebale nikakve krunice...Toliko o tome.
buz Radio je on u više rent-a-carova pa znam kakve se stvari događaju. Ja bi isto pazio auto iz renta, ali vjerujem da sam u manjini. Nadam se da će te služit i u pravu si, možeš dobit ovak iz renta u boljem stanju nego od privatne osobe. Bez obzira, nikad ne bi iz renta osobno uzeo. U svakom slučaju, sretno!
gunner Nista ne mora znacit.Sigurno je bolje da ga je sto manje ljudi vozilo, ali opet to je stvar i srece.Sta doktor1 kaze, ima ljudi koji se gore odnose prema svom vozilu nego dosta ljudi sto rentaju.Nemojte covika ubit u pojam odmah. )Sritno svakako.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
doktor1 Ma ne sekira mene šta drugi govore... Čak su mi neki rekli da kako sam mogao uzet sa ovakvim interijerom i tim "užasnim tabletom" umjesto mnogo elegantnijim - ovim!?Ali pošteno, diskutira se...Javim se kada nešto krepa
Raziel Posmatraj auto kao ženu.Najidealnije bi bilo da si joj prvi, a i ako je već gažena, gledaš da ju je što manje ljudi gazilo, u suprotnom je razjebana do balčaka.A niko ne želi ženu razjebanu do balčaka, vjeruj mi, pa nek izgleda i kao Beyonce.
CroZac_Drake Ja sam sve ovo shvatio više kao dobronamjeran savjet prema doktoru... Nebitno sad. Ono što sam htio reći je to da su mi Megane i Clio sportske verzije jedne od najljepših, ako ne i najljepše kad su u pitanju ovi manji auti. Tako da, lajk na kupnju.
wolf Koliko para za to? I ja si tražim jednoga :)Ja san uzea novog bila je neka akcija u rape, 37k u gotovini
ikral A vidi se da je zverka, taj ne gubi dah na usponu. Da nisam imao skoro pogubno iskustvo sa skuterom i ja bih neki maxi trazio, ovako vise gledam neki chopper za pemzionere.
wolf Ma skuter je smrt, pogotovo veliki skuter, ako ces uzimat i imas kategoriju radije uzmi motor, eto men cura ne zeli na motor sist pa san mora ovo uzet..
ikral Lijepi su mi Gilera Nexus i Yamaha Xmax od velikih skutera ali mislim da je izglednija neka Yamaha Virago kad bude love.
wolf Ma svi ti visokobudzetni motori nude skoro isto iskustvo. Ja san uzea ovog beverlya iskljucivo zato.jer je dosta uzi i laksi pd navedenih pa se moze manevrirat izmedu auta, naravno ne.ki sa malin skuteron.. dok sa Nexuson ili tmaxon to mozes zaboravit.Razmisli o X7, taman je velicine i moze se sa njin di oces