veigue ''Prijatelju'', a? Sve je to odlično, kolega Genesis , ali samo pripazi da ne završiš kao ovaj: https://www.youtube.com/watch?v=8kweTX-FB7c
Genesis ''Prijatelju'', a? Sve je to odlično, kolega Genesis , ali samo pripazi da ne završiš kao ovaj: https://www.youtube.com/watch?v=8kweTX-FB7c jooj nedostajao si mi na forumu, nisam te dugo vidio
Flipper Prodao S7 Edge. Prodao HTC 10. Ostalo para i kupio si Xiaomi Redmi Note 4. Verziju s 4GB RAMa i 64GB interne. Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
dom u po noći pijan preplivo savu, ko mi šta može #NDHKako ces neku bolestinu pokupit od te save di se rafinerija uljeva laganini.edit da nebude baš offtopic :
steelo MSI gaming X 1080ti. Još i Acer predatora 27", 2K Gsync. Čim ga neki ducan u Zagrebu dobije Sent from my iPhone using Tapatalk
wolf Samo kupujte vi elektroniku niko pizdu uzivo vidit nece,Evo men upale karte za Ultru...visinske pripreme smo.odradili da se ne osramotimo tamo i idemo.ljeto...
buz Ne znam gdje bi stavio pa ću ovdje. Uzeo sam novo kućište za svoj stari Game Boy, nisam ga palio dobrih 10 godina, ali radi savršeno pa sam mu htio udahnuti novi život. It's aliveeee!!
buz Mislim da nemam, sad ću se bacit u nabavu igara, malo do Hrelića koju nedjelju otić i pogledat ponudu. Imam nekih 40-ak igara u nekoj ladici u vikendici, treba vidjet šta je to. Na ovom catridgeu što je u kadru (Tarzan) je u stvari Probotector, odn. Contra.
dom Samo kupujte vi elektroniku niko pizdu uzivo vidit nece,Evo men upale karte za Ultru...visinske pripreme smo.odradili da se ne osramotimo tamo i idemo.ljeto...Jbt ultra,lineup je smece zesce ove godine.Btw ja nisam kupio elektroniku ,hocu jebat ?
Raziel Obzirom da sam odabrao opciju Standard shipping, gdje je narudžba trebala doći za 15 do 20 dana, besplatno.A došlo je za 10 dana, totalno neočekivano (jer se za 3-10 dana shipping plaća), obzirom da sam poručio 4.og Jula, rano ujutro.
dom ...al za tebe ima nade...U ponedeljak kad dodem na pag ovo cu pokazat svakoj zeMskoj osobi,bolje ti je da funkcionira :
veigue Ima li na Ultri trapova? Mogao bih ja otići.Jedini je problem što sam (pre)izbriljiv po pitanju elektronske glazbe.