U ovoj temi se ništa ne kupuje sinovima, ženama i drugim članovima uže i šire obitelji. Točno znaš da je za vaše guzice pod lošim izlikama. Ono, kupio sam djetetu 85-inčni OLED da može gledati peppu pig.

8 dana kasnije
  • buz

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Kupio Pixel Buds A-Series slušalice na Black Friday, došle tek danas, ali ih nisu ih greškom naplatili tako da sam ih dobio free, bile su 69€. Ne kužim kako se to može dogoditi Amazonu. Bilo je nekoliko delayeva, rezervirali su pare s kartice, međutim došlo je opet do delaya pa su poništili rezervaciju, pare su se opet pojavile na kartici, a ta "transakcija" je nestala. Jučer ujutro dobijem poruku da su opet odgođene, navečer da su poslane, a danas su već isporučene. Gledao sam oba svoja računa, jednostavno ih nisu naplatili, nema nigdje te transakcije. Odmah sam uplatio EuroJackpot, danas je moj dan.

Retroid Pocket 5 GC verzija. Vrti sve do Switch-a (donekle) i sve PC android portove pošto ima opciju Android i Linux dual boot.

Google 100 gb prostora za pol eura.

Spojio sam se na mrežu od posla i pustio da se sve digne na cloud

Giphy - Steve Harvey Wow GIF by NBC

Stigao novi ljubimac.

prayer koliko ovo dodje? znam da je 4 pro bila oko 260€ na aliju.

• prayer

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

Garrus_V

Kupio sam ti sa zaštitnim staklom kojeg sam maknuo jer mi smeta sve ukupno 250€ sa uključenom poštarinom i svime. Nisu mi ništa naplatili preko 4PX ali sam zato čekao nekih 3 tjedna jer su prema njima poslali paket na krivo distribucijsko mjesto. Inače dođe za nekih 10-15 dana.

EDIT: uzeo sam direktno sa njihove stranice, ne sa Ali

Dracena + paletica + vaza

Mislim da je trenutno dosta biljki u dnevnom boravku… Samo ova gore desno od televizije nikako da se počen spuštat ko ova ljevo. Morat ću uzet novu i ovu ograničenu bacit u smeće!

Upravo se vratio iz dućana pa je još u tijeku unboxing ali yeah!

Počeo mi je kabel sve više smetat i zapinjat na druge stvari na stolu, a zbog konfiguracije sobe ne mogu niš mijenjat.

Upgrade time, why not. Još ga ugrabio na popustu (kinda)

G 402 -> G502 X Lightspeed

Sviđa mi se dual-mode scrolling wheel i to što je sam po sebi wireless, plus ima masu gumbića pa mi je veliki plus kod igara!

Neki dan reko ženi da želim si uzet ovu malu pizdariju i večeras je dobio…

Well, close enough.: p

1 / 2

Idem sutra sređivat kuću dole kod Jablanca pa uteo trimer i nove gradele….