Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
Kupio Pixel Buds A-Series slušalice na Black Friday, došle tek danas, ali ih nisu ih greškom naplatili tako da sam ih dobio free, bile su 69€. Ne kužim kako se to može dogoditi Amazonu. Bilo je nekoliko delayeva, rezervirali su pare s kartice, međutim došlo je opet do delaya pa su poništili rezervaciju, pare su se opet pojavile na kartici, a ta "transakcija" je nestala. Jučer ujutro dobijem poruku da su opet odgođene, navečer da su poslane, a danas su već isporučene. Gledao sam oba svoja računa, jednostavno ih nisu naplatili, nema nigdje te transakcije. Odmah sam uplatio EuroJackpot, danas je moj dan.
- Uređivano
Kupio sam ti sa zaštitnim staklom kojeg sam maknuo jer mi smeta sve ukupno 250€ sa uključenom poštarinom i svime. Nisu mi ništa naplatili preko 4PX ali sam zato čekao nekih 3 tjedna jer su prema njima poslali paket na krivo distribucijsko mjesto. Inače dođe za nekih 10-15 dana.
EDIT: uzeo sam direktno sa njihove stranice, ne sa Ali
- Uređivano
Upravo se vratio iz dućana pa je još u tijeku unboxing ali yeah!
Počeo mi je kabel sve više smetat i zapinjat na druge stvari na stolu, a zbog konfiguracije sobe ne mogu niš mijenjat.
Upgrade time, why not. Još ga ugrabio na popustu (kinda)
G 402 -> G502 X Lightspeed
Sviđa mi se dual-mode scrolling wheel i to što je sam po sebi wireless, plus ima masu gumbića pa mi je veliki plus kod igara!