sandidam Preko temua uzeo fuš lego Titanic za 4€. Ima preko 2000 kockica i već se dva dana zabavljam s njime. Puno su manje kockice od originala, ali kvaliteta i upute su baš vrhunske za tu cijenu. Bit će na kraju 60cm dužine (skoro kao fensijev) i preporuka velika svima koji vole ovakve stvari.
resident_evil Ne znam di bi mogao točno pitati pa ću tu i akcije i popusti. Je netko kupio sa službene stranice First 4 figures od kad je UK izašla iz EU? I koliko vas je došla carina? Vidim da imaju na neke figure okej cijene pa bi si uzeo nešto.
fensisuperstar chono sviđa mi se mogućnost dostupne kablovine. Fakat možeš sve spojiti. ja sam isto danas šopingirao. Ali prvo ću raspakirati pa ću vam pokazati nešto 😃
fensisuperstar Krštenje! Prva počasna mora biti FFA! Najjači forum za mene na svijetu. Da nema ove ekipe, vrlo vjerojatno bi bio normalan. Ali jebo biti normalan u ovom životu. Voli vas svih fensi @Fenix Uređaj je canon cp1500 selphy, termalno sublimacijski wireless printer koji može biti i prijenosni s baterijom.