Miro

Kad ih skupiš dosta onda napravi izložbu za forum. Sve ih uslikaj, nadam se da će stat svi u kadar.

Raziel ma pusti njegove priče. Elitna gospoda nose po mjeri rađene cipele. Fakat moraš biti dončić fenboj da bacis takve pare na jebene nike patike.

Da je baja imao bi specijalno izdanje speedcross 6 ili neke HOKA divlje. Đaba ti sva para kad nisi klasa.

https://www.trgovina-blazevic.hr/proizvod/gta-26/?_gl=1\*zczv8c\*_up\*MQ..\*_ga\*NTExMTM3ODc1LjE3MTY5MTI4ODI.\*_ga_M5CMWH686W\*MTcxNjkxMjg4MS4xLjEuMTcxNjkxMjg5MC4wLjAuMA..

Ja ovo uzimam uskoro.

Raziel ili još gore, ismijavanje većine zbog ogavnog izgleda tih nazovi muških patika?

Nije mulac da se zamara šta netko misli o izgledu njegovih patika, to su suvremene Jordanke i uvijek je bilo spacey modela i ako se njemu sviđaju sve 5

Tzereen Ipak je navršio 9 godina u veljači.

Dobar si onda, moj je još i starejši 11 let mu je tek u 2013 sam ga izgradil od skoro nule a od starog kompa ostalo mi samo kućište koje sam upotrebil tak da je ono još starejše a tvoj kompić je onda još malen dečec.

Uzeo na saleu Robocopa napokon, izgusto se ko prasac. Old skul shooter s puno ljubavi prema soure materijalu, izuzev povremenih frame dropova nemam apsolutno nikakvih primjedbi.

Sad sam piknul Star Wars Dark Forces Remaster, pa je to na meniju sljedece 😁

DarkPunisher Ako budeš imao volje daj malo opširniji osvrt na Robocopa u temi.

Ako već nisi, možda mi je promaknulo.

Kupio sam pizza peel za okretanje pizze. Sad imam sve predispozicije da budem najbolji pizza majstor u svojoj ulici. (Živim u slijepoj ulici, jedina kuća)

ThaUrban Ona je otišla s Tuhyem, nema je više.

Moje pizze se nisu mogle mjeriti s kebab pizzom iz Pizzerie Gloria kraj Zaboka.