master_x

Imaš auto s garancijom?

I uostalom, koga briga što ti ne bi kupio kad ima ljudi koji bi kupili. Evo ja sam od kolege Genesisa kupio Switch bez garancije ovaj tjedan. Pišeš nebuloze, a moj PS5 ima garanciju do 7. mjeseca, a i da nema pisalo bi u oglasu pa tko voli nek izvoli.

Garancija na auto je prevara stoljeća, što duža to gore. Platiš te super specijalne redovne ovlaštene zamjene ulja i filtera ko suho zlato, kad se zbroji u pet ili sedam godina.

Polovno je super, za pravu cijenu.

Brijac

nadam se da nisi polepil neke naljepnice na tu digi verziju.

@master_x Po tvojem postu ispada da prodaje poluispravnu konzolu.

Kada kupujem tako nešto bez garancije i rabljeno uvijek tražim osobne podatke i garanciju prodavača cca tjedan dana. Ne možeš znati jel konzola ispravna dok ne dođeš doma i spojiš je. Bilo kakva skrivena greška bi isplivala na površinu u tih tjedan dana. Ak mi osoba ne želi dati osobne podatke - doviđenja. Po osobnim pidacima mislim na ime/prezime i adresa stanovanja s osobne.

Po ovome izgleda da svi bacate svoje konzole kad prode garancija i kupite drugu, nedaj boze prodati ista to samo izgleda @Brijac prodaje….davno gluplju stvar nisan cuo.

Prodaje se sve i svasta ako ce kupiti kupi ako neces boli te kurac sto i kako nesto netko prodaje

Giphy - will smith mind your business GIF

Imao sam Sony Xperia XA 6 godina, počela se sama od sebe gasit te nisi mogao ništa sa njom dok se baterija ne isprazni. Napunim i onda radi do jedno 5-6 dana. Krajem 11. sam onda uzeo za 400kn isti mobitel putem Njuškala koji nije mnogo korišten te ima dobru bateriju. Uzeo sam preko Njuškala jer sam u tom trenutku još otplaćivao PS5 i Braviu, a nikad nisam ništa naručio što je korišteno osim video igri. Na kraju je ispalo da je to nova verzija XA i jedino što valja na tom mobitelu je baterija. Sad tražim posao te od prve plaće uzimam novu Xperiu.

TL;DR

master_x ak se toliko bojis, onda jednostavno ne kupujes polovne stvari 😃

Ništa moja ide na prodaju i za koliko se nova disk može nabaviti ?

master_x Zabrijao si skroz, pa nije ovo X360/PS3 generacija da prve serije krepavaju već nakon godinu dana jer netko nije propisno napravio sistem hlađenja. I PS5 i SeX su jako kvalitetno složeni strojevi koji bi trebali trajati kod većine jako dugo, inače bi se o trajnosti i (ne)kvaliteti tih konzola već pisalo u ovih nešto više od dvije godine od launcha.

Kontroleri su kako stvari stoje najslabija karika ovu generaciju i svi bi trebali biti na oprezu ako uzimaju rabljene. Tim više jer će se sada sve više u prodaji po oglasnicima pojavljivati kontroleri koji će biti bez garancije i koji će možda imati problema s driftanjem ako se kupuju naslijepo bez testiranja i mogućnosti povrata.

Taku istu imam i ja. Već godinama samo od Whirpoola kupujem i to sa gornjim punjenjem zamazanih projektila.

SAMSUNG Galaxy Watch 5 Pro - Titanium Sliver

Ubacim slike kasnije.