Cpl_Darac Moja je bila G11, iskopčao, odnio u tuš, otuširao i stavio na rešetke za rublje dva dana. Radi dan danas, odnio sam ju na posao kad sam kupio novu doma. 😄

Cpl_Darac sori, gledam u sliku tipkovnice i nisam uopće registrirala sve što piše

Torla ja imam Anker pa pitaj sto te zanima.... Aktivni noise canceling nemaju ako ti je to bitno ali meni su sluske vrh, odlican sound kojeg jos mozes podesiti iz njihove aplikacije i odlicno leze u usima. Imaju silikonske vrhove pa lijepo sjednu i priguse buku iz okoline, ne volim one plastice koje samo stavis u uho, to uvijek imam ojsecaj da ce mi ispasti.

Kontroler je dobio brata blizanca...

a stigao je i gaming promašaj u kolekciju xD

danko-b

Uzeo neku kopiju Pro kontrolera za sad za 100 kn i čini se stvarno oke, a originalni pro probam uloviti na nekoj akciji.

5 dana kasnije

Evo ga!! Došlo!!

Prva 3 4K filma u kolekciji! (Svi na B)

herc thanks!

zavvi

Bila akcija 3 za 30. Samo gledam koji će biti idući.

Kupio sam si ova PlayStation svijetla i bas su fora. Posebno mi super ovo gdje se random pale i onako trepere. Jako lijepo izgledaju.

@Flipper
        I ja ih imam... super su u mraku.... jedino kaj su baš napravljeni od loše plastike, izgledaju jeftino(i jesu jeftini...hahaha) na danjem svjetlu

Torla jedino kaj su baš napravljeni od loše plastike, izgledaju jeftino(i jesu jeftini...hahaha) na danjem svjetlu

A dobro, tako i moja žena izgleda po danu.

Flipper Poslat ću joj skrinšot ovoga na Facebook ako mi ne uplatiš 10000€ odmah.

Flipper A dobro, tako i moja žena izgleda po danu.

A ti si jbn ko Bradd Pitt, jel???

Hahahahhaha