Destiny 1 i 2 su bili broken na releaseu, Division 1? Ta igra je bila jadna na releasu,nije bilo contenta,bila je nebalansirana ibilo je cheatera na sve strane, a nemojmo zaboravit da si mogo sjebat cjeli svoju instancu i sve u njoj tako sto bi stao u okvir vrata i niko nije mogo proc, ili stao pred laptop da se ljudi ne mogu registrirat i nastavit dalje(to je bilo na levelu 1 ili 2,sam pocetak igre). Mozete srat po Anthemu al svi oni sto jesu srali po Destinyu 2 i Divisionu na kraju ih praisaju kak su uspili popravit igru nakon godinu dana. Ne kazem da je taj model dobar nego da cesto dodje do nekakih nepredvidjenih stvari u developmentu igre. Destiny 2 je bio kompletno scrapan u developmentu i opet ponavljam. Pogledo sam review i ne svidja mi se igra,odakle potreba da potrosim dane i sate pljuvajuci po igru koju nisam igro, ako nemas pametnijeg posla onda stvarno, Fornite je f2p pa tamo se mogu ljeciti frustracije. Niko ne tera ljude da kupe Anthem ili da im se svidi igra, ako se nama svidja to je nasa stvar i mozemo je valjda igrat.
Ova igra je miljama pred Destinyem i Divisionom na releasu, i to ce svako ko je igro sve igre moc potvrdit. Ovdje za razliku od tih igara bar imas sta radit.
https://www.youtube.com/watch?v=Kcvi-xV-Zts