Mislim da ste si nešto zabrijali. Pročitajte opet, nisam rekao da je max payne loša igra ali je loš max payne. That's about it.
To je isto kao i sa Andromedom. Užasna Mass Effect igra. U biti nije isto, jer je Andromeda katastrofa igra. Ali kužite poantu.
Rockstar objavio oglas za hrpu novih radnih mjesta, a za što? Pa za Grand Theft Auto 6, logično!
Max payne 3 je dobra igra i mozda najbolji max payne. Ali nije njihova ideja.Gotova podloga i shema kroz 2 nastavka koju su samo isporucili prema novim standardima.
I ja bi rekao da je MP3 najbolji MP. OK mozda mi je MP1 najdrazi, nikad necu zaboraviti prvo igranje prije toliko godina al nikako ne bi rekao da je los MP.
Max payne 3 je dobra igra i mozda najbolji max payne. Ali nije njihova ideja.Gotova podloga i shema kroz 2 nastavka koju su samo isporucili prema novim standardima.Sve to stoji...ali zato je vrlo lako za sjebati, kada preuzmeš takvo ime tj. franšizu s obzirom na hrpu fanova.
Oni su napravili i više nego odličan posao s obzirom da "samo znaju raditi GTA i WGTA"...ne odličan nego preodličan.
Sama mehanika, gameplay, težina lika, fizika, art, svijet ma sve je bilo stvarno odlično.
DA nije njihova originalna igra...ali su je napravili svojom praktički i većina hardcore fanova je bila prezadovoljna, a oni koji nisu prije igrali ili znali, dobili su vrhunski TPS.
WIN-WIN.
Kako kriviti Rockstar što žele napraviti "još jedan GTA" kada je igra pod prvo bila odlična, a pod drugo prodala se u 100 milja komada i dan danas je u Top 10 po prodaji.
RDR također pogodili...ne vidim problem u tome. Već su dokazali da mogu i druge stvari raditi i ko zna što imaju za next gen u pripremi.