Sumnjamo da je za Red Dead Online.
Rockstar objavio oglas za hrpu novih radnih mjesta, a za što? Pa za Grand Theft Auto 6, logično!
Projekt Agent oživili
Steta sta neznaju nista drugo napravit
Nakon Western gta, ide gta u modernom dobu. Ril oriđinal
Veselim se još jednom genijalnom nastavku.
Treba ovaj RDR engine iskoristiti i prodati još koju milijardu igara na ovoj generaciji. Pa onda remaster za sljedeću... Dobro im ide.
Veselim se još jednom genijalnom nastavku.Kao sto bi se i trebala svaka osoba s imalo zdravog razuma :)
Nove konzole prema svim podacima izlaze već iduću godinu, ali baza PS4/PC/Xbox One igrača dovoljno je velika da Rockstar opet izda GTA na dvije generacije. Budite sigurni i da hoće.Jako sam skeptičan za ovo. GTA 6 očekujem tek kroz par godina, kada izmuzu dovoljno love iz RDR-a 2. Al da će neizmjerno rulat, hoće sigurno.
Čekaj, zar ima ljudi koji se ne raduju novom GTA? Pa kakvi su to ljudi, čemu se oni vesele, što oni igraju? Ne vjerujem.Veselim se još jednom genijalnom nastavku.Kao sto bi se i trebala svaka osoba s imalo zdravog razuma :)
Neki ljudi samo zele vidjeti kako svijet gori.
Steta sta neznaju nista drugo napravitPlaystation
Grand Theft Auto
Grand Theft Auto: London 1969
Grand Theft Auto 2
Playstation 2
Midnight Club: Street Racing
Smuggler's Run
Smuggler's Run 2: Hostile Territory
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Midnight Club II
Manhunt
Grand Theft Auto: San Andreas
Red Dead Revolver
Midnight Club 3: DUB Edition
The Warriors
Bully
Manhunt 2
Playstation 3
Grand Theft Auto IV
Midnight Club: Los Angeles
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption: Undead Nightmare
Max Payne 3
Playstation 4
Grand Theft Auto V
Red Dead Redemption II
Pa da to sam i napisao.. Gta igre i RDR. Od toga imas Gta 3 u new yorku,vice city u miamiu,san andreas u La-u,Gta 4 opet new york,Gta 5 opet LA i sad ce gta 6 vjerojatno u Miami ili san francisco.
Max Payne nije njihov IP.
Ovo ostalo nemogu shvatit ozbiljno.Na moment sam pomislio da se i ti sprdas
Imas 9 IP-eva od kojih je jedan ajde Max Payne, ali treci nastavak su oni napravili, tako da nije fer reci da ne znaju nista napraviti, imati danas kvalitetan i popularab IP je jackpot, a imati dva takva je bolesno, a rockstar to ima i sad da to napuste?
Ne moraju napustit, ali mogu napraviti nesto drugo pored wgta i gta.
A i ove druge igre su onako.. nisu gta i rdr recimo to tako
offtopic ali Max Payne 3 je tebi dobar Max Payne?
ja osobno nemam ništa protiv GTA 6, al nek mi daju ženskog lika sa psihom gorom od Trevora.
Nek oni samo rade kako žele, nekako si mislim da neće fulat.
Ako pitas mene, da, najbolji u serijalu, mehanika pucanja je do danas nenadmasena, vizualno je isto i danas bolesno dobra, prica iako se odmakla od tmurnog NY ne gubi na apsolutno nicemu dapace jos je bolja jer malo promjene ne skodi, a i vidimo Maxovo iskupljenje i svaka cast rockstaru kaj su se usudili maknut iz kalupa jednog te istog snijeznog okruzenja.
Remedy je prodao Max Payne IP Rockstaru koji im je i bio izdavac za prve 2 igre. Max Payne 3 je skroz Rockstar igra i najbolji TPS shooter koji mozes zaigrati danas. Nenadmasene mehanike.
Nenormalno dobra igra. Cak je i Remedy bio zadovoljan kako su nastavili na njihove igre.
Max Payne mora dobiti 4. igru. Mora... koliko je 3 bio genijalan.
I nisu se odmakli od NY, ima snjezne levele bas u stilu MP1 i 2 uz neke druge flashback pored glavne lokacije u Brazilu. Cudo igra.
Rockstar ne zna ništa drugo napraviti, a izbacili MP3 i pomeli TPS konkrenciju
Eh što se neće sve pročitati.